Matěj Dejdar je skutečnou kopií svého otce! Co vše zdědil?

Syn Martina Dejdara Matěj je kopií svého otce. Zkouška otcovství by se zde dala vykonat pouhým pohledem. A jak to bude s hereckými geny, ukáže čas. Zkušenosti už Matěj také nějaké nabral. V loňském roce si totiž zahrál ve filmu Kluci z hor, kde ztvárnil postavu svého otce v časech jaho mladí. Co je však nejpodstatnější, jsou to rovní chlapi, kteří navíc nemyslí jen na sebe, a to se cení!

Na terasu Petra Clinic nepřišli jen tak, sešla se tam parta slavných kamarádů. A co je spojovalo? HC Olymp Praha, že se rádi realizují na ledě, mají ušlechtilé cíle a odhodlání pomáhat potřebným a samozřejmě někteří navštěvují kliniku a nejen z důvodu zkrášlování. „Využívám rázovou vlnu na rehabilitační zranění a namoženiny. Prospívá to zdraví a některé procedury mohou vyřešit i dermatologický problém," vysvětlil své časté návštěvy třeba Martin Dejdar.

„Muži k nám docházejí spíše samostatně, převážně na rehabilitace a laserové epilace. Rádi využijí i procedury z řad wellness health, preventivní péče o zdraví a kondici. Jsou vždy spolehliví a přesní. Prostě mají disciplínu,“  dodává na adresu přítomných mužů majitelka kliniky Petra Řehořková.

Členové hokejového týmu si užili dopoledne plné péče, aby byli fit na golfovém turnaji 28. srpna, který se pořádá na Karlštejně na podporu  nadace Kapka naděje.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru