Umění, business, relax i gastronomie, to vše zažijete v The Emblem Hotel Prague

Stylový pětihvězdičkový The Emblem Hotel Prague je otevřený nejen cestovatelům, businessmanům, ale také umělcům. Jejich svobodomyslný styl můžete okusit v každém patře, na pokojích i ve společných prostorách. Boutique hotel vlastní unikátní sbírku více než 60 uměleckých děl od současných českých i zahraničních autorů, na níž je po právu hrdý. Ve spojení s prostory laděnými do stylu Art Deco vzniká jedinečná, kulturou nabitá atmosféra.

The Emblem Hotel je oblíbenou destinací nejen kvůli pohodlí a designu, ale i hotelovým lázním M Spa, které se rozprostírají po celém posledním patře hotelu. I bez nutnosti ubytování tu můžete zažít luxusní odpočinek: fitness centrum, páru, saunu, relaxační místnost, ale i střešní terasu s pohodlnými křesílky a nádherným výhledem na pražské panorama. Nechybí ani střešní vířivka pro dvě osoby, kterou si můžete pronajmout i s lahví lahodného Prosecca.

Stejně jako odpočinek vládne hotelu také obchod. M Lounge představuje několik prostor určených pro pracovní schůzky, jednání či tiskové konference, které si můžete podle libosti zarezervovat. Atraktivní lokalita v centru Prahy, ale také luxusní prostředí a moderní vybavení jsou vším, co při řešení obchodních záležitostí potřebujete.

Pracovní schůzku můžete také spojit se snídaní. Ve své restauraci George Prime Steak servíruje The Emblem Hotel každé ráno ty nejlepší pokrmy, které nastartují úspěšný den. A to nejen pro ubytované návštěvníky, ale i hosty z venku. Pro privátní snídaně je připravena soukromá místnost jako stvořená pro obchodní jednání či brainstorming.

EMBLEM HOTEL

Platnéřská 111/19, Praha 1

www.emblemprague.com

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru