Ochutnejte pravý Vietnam v pražské restauraci Hanoi Square

Vietnamská restaurace, kde se budete cítit jako v srdci samotného Vietnamu. Hanoi Square, nacházející se v centru Prahy, nabízí dokonalý kulinářský zážitek inspirovaný bohatými asijskými chutěmi, stvořený podle rodinných receptů, které se dědí po generace, a nezaměnitelnou vietnamskou pohostinností. Přijďte i vy ochutnat naši domácí rodinnou recepturu.

Restaurace Hanoi Square přichází s pestrou nabídkou svého menu, díky níž konečně ochutnáte jedinečnou vietnamskou kuchyni. Pokrmy jsou inspirovány recepty, které si zakladatelé ve své rodině předávají z generace na generaci, ale i street food specialitami, které udávají směr vietnamské kuchyni.

Ochutnejte kulinářský zážitek s vůní pravého Vietnamu. Zažijete stejnou pohostinnost, jelikož tamní kuchyně, chutě a vůně dělají restauraci tak výjimečnou. Jedním z nejoblíbenějších pokrmů na jídelním lístku je Phở, tradiční vietnamská polévka, kterou Hanoi Square připravuje podle rodinného receptu založeného na poctivém vývaru a výběru těch nejkvalitnějších surovin.

Celkový design restaurace je ztělesněním typických hanojských uliček, ale v luxusním pojetí. Pestré barvy, lampiony štěstí a umělecké ilustrace inspirované vietnamskou kulturou vyzařují jedinečnou atmosféru, kterou si po návštěvě lehce zachováte v živé paměti. Od posezení s přáteli, obchodními partnery nebo jen tak, pokud jste milovníky vietnamské kuchyně, vám restaurace připraví zážitek s láskou a pokorou, stejně jako to dělají doma pro své milované.

Zažijte v Hanoi Square to nejlepší z vietnamské kultury a kulinářský zážitek,

který v Praze jen tak nevyzkoušíte.

www.hanoisquare.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
462 x [15%]
Aperol spritz
267 x [9%]
Cuba Libre
281 x [9%]
Piňa Colada
268 x [9%]
Daiquiri
270 x [9%]
Margarita
369 x [12%]
Cosmopolitan
286 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
264 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3034

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru