Nahrávám...


Prázdninové šunkové defilé oblíbeného výrobce

Prázdniny na krku a už teď víme, že tropické teploty nám budou dávat pěkně zabrat tak, že se nám nebude chtít ani vařit. K obědu či k večeři si raději dáme něco, co rychle připravíme, obložené mísy nebo třeba sendviče se šunkou. Oslovili jsme oblíbeného výrobce šunky, společnost LE & CO, aby nám představila šunky nejvyšší jakosti, které na trh dodává. Bonusem rozhodně je, že až po tři týdny bude stále jako čerstvá, pokud ji budeme udržovat v podmínkách dle pokynů výrobce.

Šunky nejvyšší jakosti jsou v LE & CO  vyráběny z vybraných partií vepřové kýty, a to bez použití barviv, škrobů, vlákniny a rostlinných či jiných živočišných bílkovin. Struktura je většinou tvořena z jedné nebo několika málo svalových partií a obsah čistých svalových bílkovin je minimálně 16 %. Některé z výrobků jsou zauzeny přírodním kouřem.

Novinky společnost LE & CO v plátkovém provedení:

  • ŠUNKA OD KOSTI NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED,  95 % masa

    Vyrobena z vybrané vepřové kýty s tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.

    ŠUNKA OD KOSTI NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Celosvalová šunka s částečným tukovým krytím.

    PRAŽSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 92 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vybraných šálů vepřové kýty.

    ŠUNKA ZVONAŘKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 95 % masa

    Celosvalová šunka s minimálním tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.

    VINOHRADSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 92 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vrchních a spodních šálů vepřové kýty, s částečným tukovým krytím.

    VENKOVSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Vyrobena ze spodních šálů vepřové kýty s částečným tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.

    SELSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Vyrobena z vrchních a spodních šálů vepřové kýty s částečným tukovým krytím, dochucená kmínem a lehce zauzená přírodním kouřem.

    ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 95 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vrchních šálů vepřové kýty.

    PEČENÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Vyrobena z vrchních a spodních šálů vepřové kýty s částečným tukovým krytím, lehce zapečená.

    ŠUNKA VEPŘOVÁ DUŠENÁ NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 92 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vybraných šálů vepřové kýty.

    ŠUNKA DUŠENÁ V PÁŘE NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 95 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vrchních šálů vepřové kýty.

    ŠUNKA MARINA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 92 % masa

    Pozvolna dušená šunka vyrobená z vybraných částí vepřové kýty, dochucená extraktem z bylinek.

    TRADIČNÍ PRAŽSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 92 % masa

    Celosvalová šunka s přirozeným tukovým krytím vyrobená v souladu se zápisem Zaručená tradiční specialita.

    KRŮTÍ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 92 % masa a 1,5 % tuku

    Vyrobena z chlazených krůtích prsou.

Překvapilo, kolik druhů skvělé šunky od společnosti LE & CO  může být o prázdninách ve vaší chladničce. Navíc, pokud dobře počítáme, tak postačí udělat pouze tři nákupy šunky na celé prázdniny!

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě. Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně. Touto cestou chci poděkovat všem, kteří mne podporují!  

Historicky mám za sebou návštěvu Pažíže, Bruselu, v loňském roce jsem se s mojí Zuz vydala do Dublinu (tedy ono to bylo naopak) a před nedávnem jsem byla v Bratislavě.

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
NÁŠ TIP

MIOMAT

8G PŘIJÍMAČKY.CZ

SLOVA SLAVNÝCH

„Čas je život. Nedá se vrátit ani nahradit. Marnit čas znamená marnit život. Ovládat svůj čas však znamená ovládat svůj život a plně ho využívat.“

Alan Lakein, americký spisovatel 

Anketa

JAKÉMU MASU DÁVÁTE PŘEDNOST?

Kuřecímu
101 x [14%]
Hovězímu
80 x [11%]
Vepřovému
60 x [8%]
Krůtímu
64 x [9%]
Jehněčímu
60 x [8%]
Sladkovodním rybám
65 x [9%]
Mořským rybám
79 x [11%]
Mořským plodům
71 x [10%]
Jinému druhu masa
65 x [9%]
Maso nejím
74 x [10%]

Celkem hlasovalo : 719

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru