Prázdninové šunkové defilé oblíbeného výrobce

Prázdniny na krku a už teď víme, že tropické teploty nám budou dávat pěkně zabrat tak, že se nám nebude chtít ani vařit. K obědu či k večeři si raději dáme něco, co rychle připravíme, obložené mísy nebo třeba sendviče se šunkou. Oslovili jsme oblíbeného výrobce šunky, společnost LE & CO, aby nám představila šunky nejvyšší jakosti, které na trh dodává. Bonusem rozhodně je, že až po tři týdny bude stále jako čerstvá, pokud ji budeme udržovat v podmínkách dle pokynů výrobce.

Šunky nejvyšší jakosti jsou v LE & CO  vyráběny z vybraných partií vepřové kýty, a to bez použití barviv, škrobů, vlákniny a rostlinných či jiných živočišných bílkovin. Struktura je většinou tvořena z jedné nebo několika málo svalových partií a obsah čistých svalových bílkovin je minimálně 16 %. Některé z výrobků jsou zauzeny přírodním kouřem.

Novinky společnost LE & CO v plátkovém provedení:

  • ŠUNKA OD KOSTI NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED,  95 % masa

    Vyrobena z vybrané vepřové kýty s tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.

    ŠUNKA OD KOSTI NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Celosvalová šunka s částečným tukovým krytím.

    PRAŽSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 92 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vybraných šálů vepřové kýty.

    ŠUNKA ZVONAŘKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 95 % masa

    Celosvalová šunka s minimálním tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.

    VINOHRADSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 92 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vrchních a spodních šálů vepřové kýty, s částečným tukovým krytím.

    VENKOVSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Vyrobena ze spodních šálů vepřové kýty s částečným tukovým krytím, lehce zauzená přírodním kouřem.

    SELSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Vyrobena z vrchních a spodních šálů vepřové kýty s částečným tukovým krytím, dochucená kmínem a lehce zauzená přírodním kouřem.

    ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 95 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vrchních šálů vepřové kýty.

    PEČENÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 96 % masa

    Vyrobena z vrchních a spodních šálů vepřové kýty s částečným tukovým krytím, lehce zapečená.

    ŠUNKA VEPŘOVÁ DUŠENÁ NEJVYŠŠÍ JAKOSTI – SHAVED, 92 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vybraných šálů vepřové kýty.

    ŠUNKA DUŠENÁ V PÁŘE NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 95 % masa

    Dušená šunka vyrobená z vrchních šálů vepřové kýty.

    ŠUNKA MARINA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 92 % masa

    Pozvolna dušená šunka vyrobená z vybraných částí vepřové kýty, dochucená extraktem z bylinek.

    TRADIČNÍ PRAŽSKÁ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 92 % masa

    Celosvalová šunka s přirozeným tukovým krytím vyrobená v souladu se zápisem Zaručená tradiční specialita.

    KRŮTÍ ŠUNKA NEJVYŠŠÍ JAKOSTI, 92 % masa a 1,5 % tuku

    Vyrobena z chlazených krůtích prsou.

Překvapilo, kolik druhů skvělé šunky od společnosti LE & CO  může být o prázdninách ve vaší chladničce. Navíc, pokud dobře počítáme, tak postačí udělat pouze tři nákupy šunky na celé prázdniny!

NÁŠ TIP

Léto na vlně audioknih

Anketa

Co je pro vás důležité pro udržení vztahu

Vášeň
54 x [11%]
Věrnost
45 x [10%]
Velkorysost
47 x [10%]
Laskavost
44 x [9%]
Spolehlivost
48 x [10%]
Zásadovost
47 x [10%]
Poctivost
46 x [10%]
Dostatek pozornosti
53 x [11%]
Sebedůvěra
43 x [9%]
Smysl pro humor
43 x [9%]

Celkem hlasovalo : 470

VEVA PLUS - ŠKOLITEL

Nezapomínáte na školení BOZP a požární ochrany??? 

Víte, že většina z nás má povinnost absolvovat toto školení pravidelně?

Vyvarujte se případným problémům a pokutám!

Rozklikněte a hned budete vědět jak na to!

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
POČASÍ
Facebook

JDI nahoru