Emirates nabídne na vybraných linkách do Indie Premium Economy Class

Letecká společnost Emirates oznámila, že od 29. října na linkách do Bombaje a Bengalúru zavede Premium Economy Class, a to na palubě nově modernizované vlajkové lodi A380. Letadlo nabídne cestovatelům nová sedadla a vylepšený interiér, který pozvedne zážitek z cestování na vyšší úroveň.

Cestující na trase z Dubaje do Bombaje si mohou zarezervovat Premium Economy sedadlo na letu EK500/501, zákazníci letící z Dubaje do Bengalúru pak na letu EK568/569. Obě linky budou vybaveny nejnovějšími produkty Premium Economy Class, včetně luxusních sedadel, většího prostoru na nohya kulinářských zážitků na vysoké úrovni.

S postupným zaváděním modernizovaných a vylepšených letounů Emirates A380 s konfigurací čtyř letových tříd budou letouny s Premium Economy Class nasazovány na trasy do dalších světových destinací.

Premium Economy Class je již nyní k dispozici na letech do devíti měst po celém světě, včetně New Yorku (letiště JFK), San Francisca a Houstonu, dále Londýna (Heathrow), Sydney, Aucklandu, Christchurch, Melbourne a Singapuru.  Premium Economy Class bude mít v červenci premiéru také v Los Angeles, čímž se počet linek do konce roku 2023 zvýší na 12.

Kromě Premium Economy Class v modernizovaných letadlech A380 se zákaznici všech letových tříd mohou těšit také na nové interiéry s charakteristickým motivem stromu ghaf společnosti Emirates. Renovace a nový design v sobě odráží směs elegantních vzorů a barev, které jsou přítomny v rámci celého letadla, včetně koberců, stěnových panelů či dřevěných prvků.

Letadlo Emirates A380 si zákazníci oblíbili pro jeho prostorné a pohodlné kabiny, tichost a jedinečné služby, jako je palubní bar a sprchové lázně ve First Class. Zákazníci si také mohou užít oceňovaný zábavní palubní systém ice s více než 5 000 kanály zábavy prostřednictvím největších palubních obrazovek dostupných na trhu, a to ve všech letových třídách.

Společnost Emirates zahájila lety do Indie v říjnu 1985z Dubaje do Dillí a Bombaje, které tvořily základ její počáteční letecké sítě. Od té doby Emirates rozšířila své aktivity v Indii a nyní obsluhuje celkem devět destinací v celé zemi, včetně Ahmedábádu, Bengalúru, Čennaje, Dillí, Hajdarábádu, Kočí, Kalkaty, Bombaje a Thiruvananthapuramu. Další informace naleznete zde.  

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru