NÁMĚSÍČNÁ, to je nový singl zpěvačky Nikol Ďuricové

Taneční, energický a letní, takový je nový singl NÁMĚSÍČNÁ zpěvačky a herečky Nikol Ďuricové, který právě vychází a k němuž za pár dní vyjde i videoklip, v němž si zahráli její kolegové z muzikálů a kamarádi: zpěvák a herec Milan Peroutka a zpěvačka a herečka Genny Ciatti.

Producent a režisér Artur Kaiser videoklip s nimi natáčel v prostoru legendární pražské výstavní síně Mánes, kde až do 27. srpna pokračuje unikátní výstava Mistři renesance.

Produkční hudební tým z Londýna a český text: Ondřej Ládek alias Xindl X a Jan Vávra. Tak vypadá výsledek nové písně.

„Nikol jsme s Honzou Vávrou tento text psali na tělo. Dlouho jsme ji ´pozorovali´ jak se prezentuje, jak a co zpívá a přišlo nám, že právě tohle by jí sedělo. Zdá se, že se to povedlo,“ podotkli autoři českého textu Xindl X a Jan Vávra.

„Pro mě je to něco úžasného! Když jsem text poprvé četla, a pak ho i zpívala, hned mi seděl do pusy, což mě potěšilo. Velmi si vážím této spolupráce. V nahrávacím studiu mi (Ondřej Ládek) Xindl X hodně pomohl a dohlížel na to, aby mi i bylo dobře rozumět. Dokonce jsme i do rytmu hudby tančili, když jsme nahrávku pak ve studiu poslouchali a  byla i legrace,“ svěřila se zpěvačka a herečka Nikol Ďuricová, o níž se hovoří jako o „nové Daře Rolinc“.

„Já sama bych si takhle sebe nikdy netroufla nazvat, ale pokud si to někdo myslí, je to pocta. Dara je velká osobnost, krásná a energická žena. Jedno máme společné – obě máme rády hudbu, obě jsme Slovenky žijící v Česku,“ usmívá se pokorně Nikol, která s producentem a režisérem Arturem Kaiserem chystá i další spolupráci. „Jak natáčení singlu, tak hlavně klipu, jsem si užívala. Myslím, že my všichni a zajímavé je, že se částečně odehrává v posteli… Víc neprozradím, ať se na něj každý podívá a pochopí…,“ dodala trochu tajemně.

Spolupráci na klipu si pochvaloval představitel „partnera“ Nikol Ďuricové v klipu Náměsíčná Milan Peroutka.

„Nikča je mou oblíbenou kolegyní už z dob, kdy byla v Kongresovém centru mou Popelkou v muzikálovém pojetí. Vlastně mám pocit, že jí od té doby stále je, i když teď svůj bál posunula na elektronickou hudbu, ale mě to baví a držím jí palce!” Natáčení bylo pohodové, i když jsme točili večer a v noci v prostorách pražského Mánesa mezi věrnými kopiemi starých mistrů s dominantní sochou legendárního Davida,“ podotkl Milan Peroutka.

„Já jsem si to taky moc užívala a potkat se na place s milými kolegy z divadla a některých muzikálových projektů, byla radost. Samotná písnička mě velmi zaujala, a také ten prostor a atmosféra, kde vznikal klip,“ řekla i zpěvačka a herečka Genny Ciatii.

„Cílem je představit široké veřejnosti Nikol Ďuricovou jako mladou, atraktivní osobnost se zajímavou energií, hlasem a hereckým talentem, a vznikla i písnička, která ji vyloženě sedí. Je to letní, velmi svižná, taneční záležitost, o níž lze říct, že je díky produkci, jež se na ni podílela, světová! Britové jsou totiž špičky, co se muziky týče a povýšili ten singl na vyšší level,“ podotkl Artur Kaiser.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
457 x [15%]
Aperol spritz
263 x [9%]
Cuba Libre
276 x [9%]
Piňa Colada
262 x [9%]
Daiquiri
265 x [9%]
Margarita
365 x [12%]
Cosmopolitan
281 x [9%]
Mai-Tai
289 x [10%]
Whiskey sour
260 x [9%]
Pisco sour
271 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2989

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru