Příběh písně a klipu „Wifey material“ se zrodil u kontejneru na odpadky

Mladá osobitá zpěvačka Lucia Sosna (20) má svůj nezaměnitelný projev a romantiku vykřeše klidně i u kontejnerů na odpadky. Slova „wifey material“, která kdysi pronesl její kamarád Tomáš, se jí vryla do paměti a s odstupem času se ukázala jako skvělá inspirace pro píseň a byla tak silná, že vydala i na klip.

Píseň Wifey materiál Lucia napsala díky krátkému setkání. „Tenkrát u toho konťáku použil výraz „wifey material“. Znamená to ve volném překladu žena samostatná, ale milující a věrná, chtěli byste ji za manželku.  Tenkrát jsem nevěděla, jak to pobrat a pak mi to docvaklo. A je z toho písnička. Tak pozor na mne, cokoliv řeknete, inspiruje mě to a napíšu písničku,“ zavzpomínala zpěvačka na zrod písně.

Love story tím však neskončila, i když si dala načas. „My jsme se potom pár let neviděli. Já odletěla do Ameriky, zrušila sociální sítě, začal covid, on ztratil telefon s kontakty. Pak jsme se znovu potkali a já mu na našem prvním rande o písni řekla. Z natáčení klipu viděl jen nějaké fotografie a celý klip ho potom překvapil. Už mě dokonce inspiroval k další písni, ta už je napsaná a nahraná,“ pochlubila se mladá autorka textů, skladatelka a zpěvačka v jedné osobě. „Je o mladých dvou lidech, kteří se po letech potkají a řeknou si, že už je pravá doba to spolu zkusit. Je to v podstatě můj a Tomášův příběh,“ prozradila Lucia.

„Při natáčení jsem byla docela nervózní, ale s výsledkem jsem spokojená a doufám, že se klip bude líbit i fanouškům,“ přiznala Lucia. K natáčení klipu „Wifey material“ přizvala spolupracovníky, se kterými už měla zkušenost a režie se ujala sama. Šaty navrhla Hanka Mrázová, se kterou fotila také editorial pro francouzský magazín, účes vytvořila Helena Turková a samozřejmě ji také  líčila.

Lucia Sosna už nosí v hlavě jasnou představu dalšího klipu. Nápad se prý zrodil při návštěvě Mexika. Ponese se v duchu latina a prosluněné nálady, ale ještě hledá  pohledného krasavce.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
481 x [15%]
Aperol spritz
283 x [9%]
Cuba Libre
301 x [9%]
Piňa Colada
284 x [9%]
Daiquiri
284 x [9%]
Margarita
390 x [12%]
Cosmopolitan
303 x [9%]
Mai-Tai
310 x [10%]
Whiskey sour
284 x [9%]
Pisco sour
289 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3209

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru