Domů VIPky

Honza Kříž se na dovolenou opravdu těší!

Muzikálový zpěvák Honza Kříž před pár týdny opustil německá prkna, kde vystupoval v představení Ples upírů v hlavní roli Krolocka, ale dveře si u západních sousedů rozhodně nezabouchl a už naskakuje do nových projektů v Čechách. My jsme ho zastihli ve výběrovém pánském krejčovství Bernhardt, kde si právě zkoušel nový oblek, ve kterém bude vystupovat v uskupení 4 Tenoři.

Honza Kříž se konečně chystá na zaslouženou dovolenou s rodinou a nemůže se jí vůbec dočkat. „Po třech letech se nám povedlo, že máme s manželkou celých 10 dní volno. Ani já, ani ona, nikde nevystupujeme. Zvláště ten poslední rok a půl byl hektický. Narodil se nám syn, zpíval jsem v Čechách a v Německu, Maruška se vrátila po mateřské do divadla, bylo toho opravdu hodně. Chceme odletět k moři, asi do Řecka, let není dlouhý, to čtrnáctiměsíční Filípek vydrží,“ prozradil žádaný zpěvák.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
363 x [13%]
Aperol spritz
254 x [9%]
Cuba Libre
267 x [9%]
Piňa Colada
254 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
357 x [13%]
Cosmopolitan
274 x [10%]
Mai-Tai
280 x [10%]
Whiskey sour
251 x [9%]
Pisco sour
262 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2820

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru