Petr Jákl točí čtyři americké filmy a pět jich dokončuje!

Producent a režisér Petr Jákl léto zahájil účastí na 57. ročníku Mezinárodního filmového festivalu v Karlových Varech. Na počátku června se však ještě vydal do Las Vegas, kde se točí akční thriller Flight risk, jehož režie se ujal Mel Gibson, který do hlavní role obsadil Marka Wahlberga, po jehož boku si zahraje i on sám.

Na  léto má Jákl ještě naplánovanou cestu do Bulharska, kde se Adam Schindler a Brian Netto ujímají režie hororového thrilleru Don’t Move (Nehýbej se). Do svého programu by ještě rád vtěsnal, alespoň několik dnů v Los Angeles, kde se připravuje film Locked Anthony Hopkinsem, který produkuje. Opomenout nemůžeme ani snímek WROOKLYN ZOO, polskou moderní pohádku, která je o síle lásky, o odhodlání jít za pravdou, o touze po svobodě, o překonání nenávisti, dokonce i smrti. Filmový štáb pod režijním vedením Krzysztofa Skoniecznyho opustí své lokace na konci srpna.

Na nevytíženost si rozhodně Petr Jákl nemůže stěžovat. „Na natáčení s Hopkinsem se moc těším, protože jsem s ním kdysi hrál ve filmu Česká spojka. Ale musím přiznat, že úplně nejvíc se těším na setkání s Melem Gibsonem, protože miluju Statečné srdce. Od střihače Žižky Steva Rosembluma, který stříhal i Statečné srdce, jsem o něm slyšel hodně.“ poznamenal Jákl.

Na konci července bude v zámoří uveden snímek Sympathy fot the Devil (Sympatie k ďáblovi), na kterém se také Petr Jákl také podílel. Hlavní roli tajemného pasažéra ztvárnil mistr poněkud složitějších osobností a podivínů, kterým není nikdo jiný než Nicolas Cage, přezdívaný také jako mistr ďábelského smíchu. Příběh je vystavěn na jednoduché, avšak velmi nebezpečné hře kočky s myší. Nicolas Cage přistoupí do auta neznámého muže, kterého ztvárnil Joel Kineman, namíří na něj zbraň a nutí ho, aby jej vozil, kam si zamane. Brzy začne být jasné, že nic není takové, jaké se na první pohled zdá, ale až do úplného konce nebudeme mít jistotu, kam nás psychologický thriller dovede.

Takto nabitý pracovní program dělá z Petra Jákla tak trochu rekordmana. Vše plyne ze strategického partnerství s produkční společností ZQ Entertainment, kterou vede bývalý agent CAA Ara Keshishian.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
299 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
386 x [12%]
Cosmopolitan
300 x [9%]
Mai-Tai
306 x [10%]
Whiskey sour
279 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3181

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru