Mister Beach Jan Balšán uzpůsobuje svůj program kvůli letecké show Legendy Nebes!

Sotva se finalista soutěže Muž roku Jan Balšán, známý také pod přezdívkou Bali, vrátil z Filipín ze soutěže Man of the World 2023, kde úspěšně reprezentoval Českou republiku, vydal se do oblak. A nebyl to jen tak nějaký výlet, protože  úplně poprvé usedl do vrtulníku a bonusem pro něho byla prohlídka hradu Karlštejn a lomu Velká a Malá Amerika pěkně z výšky.

„Vůbec jsem nevěděl, co od letu vrtulníkem mohu očekávat. Zkušenosti s létáním mám, dokonce jsem ve dvanácti letech pilotoval malé osobní letadlo. Toto však bylo úplně něco jiného, ale bylo to opravdu super,“ říká urostlý model, který si z Filipín přivezl titul Mister Beach.

Bali byl z letu nadšený, přesto byl moment, který prý nebyl úplně příjemný. „Bylo to, když se vrtulník naklonil na druhou stranu a já viděl úplně přímo dolů pod sebe z druhého okna u kolegy. Byl to moment, kdy jsem si řekl, že to není sranda,“ přiznal s úsměvem a zároveň obdivně. „To člověk nezažije každý den,“ ještě dodal. Na místě potvrdil, že udělá vše proto, aby 5. srpna 2023 mohl být v Hradci Králové na letecké show Legendy Nebes a věří, že si tento mimořádný zážitek ještě jednou zopakuje. Takže ženy a dívky, informace přímo pro vás: Světový Mister Beach také míří na dechberoucí leteckou show!

Stále ještě můžete zakoupit zvýhodněné vstupenky! (pozn. do 4.8.2023)

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
477 x [15%]
Aperol spritz
281 x [9%]
Cuba Libre
298 x [9%]
Piňa Colada
281 x [9%]
Daiquiri
281 x [9%]
Margarita
385 x [12%]
Cosmopolitan
299 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3171

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru