Domů VIPky

Zdravotníci zasahovali na soustředění Anděl mezi zdravotníky. Péči potřebovala dcerka Bohuše Matuše a zpěvačka Lucia Sosna

Zpěváci Milan Peroutka, Lucia Sosna a Bohuš Matuš zavítali mezi zdravotníky, finalisty projektu Anděl mezi zdravotníky, při jejich soustředění v Hotelu Studánka na Rychnovsku. Nejen zdravotníkům zazpívali při večerním koncertu, ale také nafotili fotky do kalendáře a dokonce potřebovali zdravotnickou péči.

Zpěváci Lucia Sosna a Bohuš Matuš se ihned na místě přesvědčili, že finalisté projektu Anděl mezi zdravotníky jsou připraveni pomoci kdekoli a komukoli. „Cesta z Prahy kvůli zácpě trvala čtyři hodiny a už během jízdy jsem cítila skříplý nerv, na který trpím už hodně dlouho. Bolest mi jde do ruky, do trojklanného nervu, do oka a vyřadí mě to na tři dny z provozu. Naštěstí tady jsme to zachytili včas. Sestřička Jana pracuje na neurologii, dala mi magnézium, tejpy na krk a lopatky a nařídila mi pitný režim,“ usmívala se zatejpovaná Lucia Sosna, kterou ošetřila finalistka číslo 1 Jana Hladíková, a zároveň spolu nafotily fotku do kalendáře Anděl mezi zdravotníky.

Bohuše Matuše zase potrápila jeho malá Natálka. „Dcerce není dobře, možná z toho vedra. Děkuji zdravotníkům, že pomohli a Natálce se ulevilo,“ poděkoval z podia amfiteatru Hotelu Studánka Bohuš Matuš.

Na večerním koncertě zdravotníkům zazpíval také Milan Peroutka diskotékovou verzi písniček ze svého nejnovějšího CD Abrakadabra. „Ten styl se jmenuje EDM, a je to hudba, na kterou já teď chodím pařit na diskotéky. Nějak mě to chytlo. Mám i představu, že bych měl vystoupení s tanečníky,“ plánoval Milan Peroutka, což se ale nelíbí jeho operovanému kolenu. „Už vím, že jsou pohyby, na které musím dávat pozor. Doktoři mi řekli, že mým kolenům je víc než mně. Ale je to součást mého těla a dělám muzikály, snažím se s tím nějak fungovat. Když jsem ležel ve špitále, tak jsem ocenil trpělivost všech zdravotníků. U mne se tenkrát střídala jedna návštěva za druhou, až z toho byli trochu rozpačití, ale dali to.“

Zdravotníkům také přijeli zazpívat a fotky do kalendáře nafotit Anna Julie Slováčková, Lukáš Randák, Šárka Vaňková či Petr Vondráček.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
480 x [15%]
Aperol spritz
283 x [9%]
Cuba Libre
301 x [9%]
Piňa Colada
283 x [9%]
Daiquiri
283 x [9%]
Margarita
389 x [12%]
Cosmopolitan
302 x [9%]
Mai-Tai
309 x [10%]
Whiskey sour
283 x [9%]
Pisco sour
288 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3201

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru