Pohodlné funkční oblečení Columbia je přímo synonymem letní pohody

Akční léto plné cest, dobrodružství a objevování krás pobytu v přírodě s přáteli či rodinou je rok od roku populárnější. Z cestování vanem či dovolené v karavanu nebo na různých místech pod stanem  se stal během posledních let doslova hit. U nás stále stále vedou pobyty na chalupách v kombinaci s výlety a večerní pohodou u grilu. Lidé vyhledávají aktivní odpočinek s rodinou či přáteli, kde kromě dobré nálady a pohodových parťáků potřebují i správné funkční oblečení a doplňky. Vyplatí se do nich zainvestovat, protože mohou zásadně ovlivnit, jak si své plány užijí navzdory náladám počasí.  Oblíbená značka Columbia si na letošní léto připravila speciální kolekce, které přináší odlehčené funkční letní oblečení s letními technologiemi.

Jednou z nich je kolekce Columbia Silver Ridge, která zajistí pohodu a ochranu i stylový look při toulkách na letním slunci nebo třeba i na pivu na zahrádce vašeho oblíbeného lokálu. Kolekce Columbia Silver Ridge byla představena v roce 1982 a původně vycházela z outdoorového oblečení vojenského stylu, jež provázelo Columbii v období druhé světové války, která přišla hned po vzniku značky.  Byla vytvořena ke šplhání ve skalách, táboření, ochraně před komáry a štípajícím hmyzem. A nově také nabízí díky technologii Columbia Omni-Shade Broad Spectrum dokonalou ochranu před slunečními paprsky a škodlivými paprsky. Během 40 let se Silver Ridge vyvinula v moderní kolekci s propracovanými střihy, materiály a technologiemi a letos e vyrobena ze 100% recyklovaných materiálů. V kolekci naleznete lehké košile s krátkým i dlouhým nebo nastavitelným rukávem v různých barvách i vzorech, kalhoty a šortky s nastavitelnou délkou, kargo a capri kalhoty, vesty a doplňky. V dámské kolekci nechybí ani šortkový overal. Barevně převládají tlumené přírodní tóny béžové, khaki, které oživují výraznější barvy a vzory.

Kolekce Camplife značky Columbia je zaměřená na pohodlí  a nabízí velmi pohodlné, univerzální stylové a praktické oblečení, hodící se na výlety, ale i na večerní posezení u ohně, grilu či v křesle před karavanem pro muže i ženy. Letos vyniká lehkými funkčními materiály. Široká nabídka triček využívá odlehčené tzv. polyblend materiály, které jsou prodyšné a obsahují řadu technologií, jako je chlazení nebo ochrana před sluncem. I funkční sportovní oblečení může bý stylové. Kolekce dbá na střihy a tak dámám přináší i velmi ženské technické fleecovky nebo tuniky. Z barevně sladěné kolekce sestavíte stylový outfit s doplňky od hlavy k patě. Od funkčních nepromokavých bund a větrovek po mikiny, měkké sherpa fleecovky, teplákové soupravy, trička, dámské topy, kalhoty, legíny, šortky, šaty nebo i doplňky v podobě klobouků, kšiltovek, ledvinek a batohů. V kolekci nechybí ani funkční boty a sandále.

A protože i letní večery i dny dokáží být chladnější přináší novinku v podobě univerzální zateplené prošívané sportovní bundě Columbia Silver Falls, která je velmi lehká, ale zajistí příjemné teplo. A v duchu pohodlí  celé kolekce lze tato bunda jednoduše sbalit a využít při odpočinku jako pohodlný polštářek. Bunda Columbia Silver Falls by neměla chybět v žádné výbavě. K dispozici je v pánském i dámském provedení.

Kolekce Columbia je k dostání ve značkových prodejnách Columbia (OC Letňany - Praha 9, OC Šantovka - Olomouc, OC Olympia - Brno), řetězcích Sportisimo a vybraných prodejnách Rock Point, ale také v řadě dalších e-shopů jako například www.sportvision.cz, www.sportovna.cz, www.4camping.cz, www.sportisimo.cz/columbia.cz, www.rockpoint.cz, www.zoot.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
457 x [15%]
Aperol spritz
263 x [9%]
Cuba Libre
276 x [9%]
Piňa Colada
262 x [9%]
Daiquiri
265 x [9%]
Margarita
365 x [12%]
Cosmopolitan
281 x [9%]
Mai-Tai
289 x [10%]
Whiskey sour
260 x [9%]
Pisco sour
271 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2989

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru