Hořčice Alba dodají grilovačce ten správný říz!

Sezona grilování je v plném proudu. Všichni se těší na posezení s přáteli, teplé letní večery, vychlazené drinky a samozřejmě skvělé jídlo. Aby vaše grilování mělo ten správný říz, ochutnejte plnotučné hořčice z oblíbené řady Chlapské chutě, která se v loňském roce stala Volbou spotřebitelů mezi novinkami na trhu. Hodí se skvěle nejen ke grilovanému masu. Gurmánský zážitek udělají i z „obyčejných“ párků nebo špekáčků opečených u ohně.

Někdo to rád ostré!

Oblíbená orientální hořčice zaujme výraznou chutí koření, v křenové variantě najdete kousky křenu, díky kterým má zajímavou konzistenci. Pokud si nedokážete představit grilovačku bez pořádně ostré omáčky, vyzkoušejte určitě intenzivní hořčici s chilli. Jemnější a rafinovanější je příjemně štiplavá hořčice s kousky papriček Jalapeňos, inspirovaná mexickou kuchyní. Hořčice můžete použít i při nakládání masa, nebo je smíchat s kvalitním olejem a vytvořit tak pikantní zálivku na salát. Kupte si rovnou všechny čtyři a objevujte nové chuťové kombinace.

Tradiční české hořčice Alba jsou vyráběny ve východočeských Pardubicích a neobsahují syntetická barviva ani chemické konzervanty.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
491 x [15%]
Aperol spritz
293 x [9%]
Cuba Libre
310 x [9%]
Piňa Colada
293 x [9%]
Daiquiri
295 x [9%]
Margarita
399 x [12%]
Cosmopolitan
311 x [9%]
Mai-Tai
318 x [10%]
Whiskey sour
293 x [9%]
Pisco sour
301 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3304

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru