Italský zpěvák Gabriel Grillotti poslal do světa nový hit

Po písních natočených v Mexiku na pirátské lodi či s Dominikou Gottovou v českém prostředí, se italský zpěvák, textař, skladatel a producent v jedné osobě Gabriel Grillotti vrátil do své rodné země. V rodném Toskánsku natočil klip ke své písni Dono Prezioso.

Píseň a klip Dono Prezioso slaví úspěch. Píseň měla premiéru 19. června a už 3. července se „vyšvihla“ na první místo hitparády nezávislého hudebního webu. Během tří týdnů ji na Youtubu zhlédlo přes 208 tisíc fanoušků.  

Gabriel Grillotti zároveň využil krás Toskánska a klip natočil na jedinečném místě zříceniny hradu Castello Aghinolfi v Montignosu, který je na dohled bydliště jeho rodiny. A právě proto se v klipu objeví skoro celá zpěvákova rodina, maminka Mirta, sestry, synovec a blízcí přátelé.

„Byl jsem nadšený, že jsem mohl natočit svou nejnovější italskou skladbu na tomto úžasném místě a mít záběry, které mohou všichni vidět. Celý tým pracoval neuvěřitelně tvrdě a já jsem vděčný za všechny, kteří se na tomto projektu podíleli. Píseň je o tom, že i lidé, kteří si to možná nezaslouží, potřebují naši lásku. I když dávkovanou hodně pomalu,“lentamente“,“ uvedl s úsměvem Gabriel Grillotti.Gabriel Grillotti koncertuje v Itálii, ale uslyší ho i posluchači v Čechách. Se svými písněmi vystoupí koncem srpna v Náchodě na finále soutěží Muž roku a Anděl mezi zdravotníky.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
299 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
386 x [12%]
Cosmopolitan
300 x [9%]
Mai-Tai
306 x [10%]
Whiskey sour
279 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3181

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru