Intimní wellness značka Nessa Organics se mění na Naydaya

Značka Nessa Organics se přejmenovala na Naydaya, aby se ze specialisty na poporodní péči stala komplexní wellness značkou pro ženy v různých fázích jejich života, od těhotenství až po menopauzu.

S novým jménem značky přichází i pár změn, a to především u názvů produktů. Zakladatelka značky Fiona Toomey zmiňuje příklad nejprodávanějšího produktu Nessa Nipple SOS. „Tento bohatý balzám byl vytvořený pro zklidnění bradavek popraskaných v důsledku kojení a aby se vyjádřila jeho funkce jako širšího produktu pro zdraví prsou, byl přejmenován na Naydaya Breast Savior. Tento výrobek používá tolik žen jako prsní krém v rámci každodenního rituálu, že nám přišlo logické změnit název, aby byl trochu méně pro čerstvé maminky a více pro všechny“, dodává zakladatelka společnosti Naydaya.

Nessa Organics se v počátku orientovala na kategorii nových maminek, ale produkt Victory Oil (Vaginální masážní olej) začal přitahovat i zákaznice v období menopauzy, které aktuálně tvoří až 65% zákaznické základny. Značka se tak více přibližuje každé fázi ženství. Všechny ženy si zaslouží být hlavními hrdinkami svého příběhu. Naydaya umožňuje ženám převzít kontrolu nad jejich vlastním zotavením, nabízí čisté, organické a efektivní alternativy péče o pleť, které jsou stejně bezpečné pro novorozence, tak i pro jejich matky a všechny ženy.

Seznamte se nově s produkty Nayadya

Naydaya Vaginální masážní olej

Víceúčelový olej je určen pro zvýšení kolagenu v intimních partiích.  Poskytuje úlevu od nepříjemných pocitů v intimních partiích během těhotenství, po porodu, během menopauzy, vlivem chemických látek či jiných vlivů prostředí.  

Naydaya vaginální olej je účinný, protože obsahuje oleje a másla plná antioxidantů, které pomáhají hydratovat a chránit tenkou pokožku a navracejí elasticitu vaginální tkáni.

Přípravek je vhodný pro použití na perineální masáž před a po porodu, a ke zlepšení elasticity a snížení hormonální suchosti.

Naydaya Vaginální masážní olej, 30 ml: 740 Kč

Naydaya Balzám na jizvy a strie

Balzám s obsahem vitamínů a rostlinných výtažků byl speciálně vyvinut pro jizvy po císařském řezu, strie, ale může být použit i pro jakékoliv jizvy, popáleniny, menší vyrážky či zanícenou pokožku.

Naydaya balzám na jizvy a strie je účinný, protože obsahuje vitamíny a rostlinné výtažky, které okamžitě aktivují hydrataci a obnovu pleti a tím minimalizují výskyt všech jizev a strií.  Díky protizánětlivým antioxidantům, jako je kořen kurkumy, proskurník a lékořice, které pronikají hluboko do pokožky se výrazně urychluje regenerace kůže a jizev.  Vitamín E, spolu s rostlinnými oleji a přírodními másly zvyšují obsah kolagenu a pokožku tak hydratují do hloubky.

Přípravek je dermatologicky testovaný, neobsahuje parfemace a je 100% přírodní.

Naydaya Balzám na jizvy a strie, 30 ml: 790 ml.

Naydaya Balzám na bradavky a prsa

Zklidňující balzám byl speciálně vyvinutý pro péči o suché, popraskané bradavky a kůži na prsou. Balzám je obohacený o přírodní másla a cenné oleje z tropického ovoce, které zvyšují vlhkost a skvěle hojí nejen prsa, kůži na prsou, ale lze použít i na ruce, nehty, popraskané paty či další suchá místa. Balzám bude skvělým pomocníkem na plenkovou vyrážku, ale i na jiné drobné vyrážky u dospělých a dětí.

Přípravek je dermatologicky testovaný, neobsahuje parfemace a je 100% přírodní.

Naydaya Balzám na bradavky a prsa, 30 ml: 590 Kč.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru