Osvědčené letní recepty pro zdravé, zářivé vlasy a pokožku

SunWay je OW program, který rozhodně v létě potřebujeme! Poskytuje totiž živiny a antioxidanty, abychom posílili zdraví těla a vlasů. Jednotlivé produkty jsou testovány na:

  • Oxidační stres: volné radikály napadají vlasy a pokožku během působení UV záření, poškozováním vlasové ochranné vrstvy a stárnutí pokožky. Vlasy jsou oslabeny a miniaturizovány.
  • Strukturální poškození: UV záření vyvolává formaci peroxidů, které napodobují proteiny tvořící kmen a lipidy vlasového povrchu. Výsledkem je, ztráta vlasové soudržnosti, síly a mechanické síly.
  • Dehydratace: slunce, slaná voda, písek, pot, fén nebo chlór z plaveckého bazénu tíhne k vysoušení vlasů, nechává křehkost a matnost.

SunWay nabízí řešení: díky aktivním složkám SUN PROTECTIVE ELIXIR, AFTER SUN HAIR AND BODY BATH, AFTER SUN HAIR MASK AND AFTER SUN BODY BALM.

Biodynamický zelený anýz je účinná složka proti stárnutí, která snižuje množství volných radikálů vytvářenými ve vlasech vnějšími vlivy, a bojuje proti oxidaci a předčasnému stárnutí pokožky. UV filtry, místo toho, filtr slunečního záření, chrání vaše vlasy před škodlivými slunečními paprsky.

Nasycené a mononenasycené mastné kyseliny organického Baobab oleje proniká do kortexu, zlepšuje jeho pružnost a jemnost, zatímco polynenasycené tuky vytvářejí ochranný štít na pokožce, který přidává a zajišťuje lesk a zachovává hydrataci.

Fair trade passionfruit olej je extrémně jemný a bohatý na vitamín C, vápník a fosfor. Vysoké mastné kyseliny, kombinované s lehkou strukturou, dává vhodnou výživu a hydrataci pokožky pronikající do hloubky vlasů. Stimuluje rozvoj zdravých vlasů a zvyšuje vlasovou vitalitu a pružnost.

Avokádový olej, díky svým vysoko výživovým a antioxidačním vlastnostem, je většinou nanášen na suché, dehydrované vlasy z vnějšího prostředí.

Biodynamický fenyklový esenciální olej má vynikající detoxikační, čistící, antioxidační a antibakteriální vlastnosti.

Změkčovadlo a obnova, organický olivový olej chrání pleť.

Biodynamický citrónový esenciální olej dává vašim vlasům zář a lesk, zaručuje jemnost a hedvábnost.

Olej z granátových semínek, který zpomaluje tvorbu vrásek a bojuje proti stárnutí, je dokonalý pro udržení pokožky vyživené a zářivé.

Výtažek z mexického jam opravuje poškozenou kůžičku od slunce, slané vody a chlóru, postupné doplňování vlasové struktury pokaždé kdy jsou myté.

Více  informací a i zajímavostí najdete na: www.oway.it a www.organic-way.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
198 x [11%]
Aperol spritz
184 x [10%]
Cuba Libre
190 x [10%]
Piňa Colada
184 x [10%]
Daiquiri
185 x [10%]
Margarita
187 x [10%]
Cosmopolitan
201 x [11%]
Mai-Tai
166 x [9%]
Whiskey sour
184 x [10%]
Pisco sour
191 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1870

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru