Na soustředění Muže roku dorazil Karel Voříšek ve speciálním tričku

Moderátor Karel Voříšek letos předal své rétorické zkušenosti finalistům soutěže Muž roku, kteří si krom cenných rad odnesli také knihu Nebát se a mluvit, kterou oblíbený „primácký zprávař“ napsal. Společně si je s moderátorkou Lenkou Špillarovou prohlédli, aby věděli, do čeho jdou, budou totiž  v Náchodě soutěží již po několikáté provázet.

„Muž roku může být, jakkoliv hezký, ale když nemá charisma, není to o ničem. Kamarádka Kamila Moučková říkala: „Vořech, herců, zpěváků, moderátorů je spousta a všichni to umí, ale jenom někteří mají také to políbení od Pána Boha.“ Já nevím, jestli jsem políbený moderátor od Pána Boha, já jsem políbený od Kamily Moučkové. Snad se to také počítá,“ smál se Karel Voříšek.

Velkým překvapením pro nás byla informace o jeho postavě. „Kolem třicítky jsem měl metrák, obličej zalitý sádlem. Začal jsem na sobě trochu pracovat a už jsem nepřestal. Přestože pro moderátora jsou hlasivky nejdůležitější sval na těle, musí také trochu vypadat. Ještě, když jsem pracoval na předchozí televizi, tam bylo takové období, kdy si mě zavolali a vyčinili mi, že jsem tlustý, ať s tím koukám něco dělat. Měli pravdu. Nadváha mi opravdu vadila,“ přiznal Karel Voříšek

Přítomné zajímalo, co přesně znamená tričko, které si pro večer oblékl, což všem velice rád objasnil. „Když už jsem ten Voříšek, několikrát jsem spolupracoval s organizací, která se stará o opuštěné pejsky. Dělají různé akce a koupí triček a dalších věcí, lidi podporují dobrou věc. Odměnili mě tímto tričkem a já ho hrdě nosím.“

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
300 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
387 x [12%]
Cosmopolitan
301 x [9%]
Mai-Tai
307 x [10%]
Whiskey sour
280 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3186

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru