Co si přibalit na letní dovolenou

Příjemně teplé počasí je tady! Užívejte si rozvernou atmosféru léta.

Plážová osuška VELUR má díky postřižené smyčce na jedné straně jemný, sametový omak, na druhé pak krátké smyčky, které Vás dobře osuší. I při náročnějším zacházení na písčité pláži, koupališti nebo u rybníka je osuška odolná proti zatrhávání smyček.

Rozměry: 95 x 185 cm

Materiál: 100% bavlna

Praní: 60 °C

Cena: 1490 Kč

www.scanquilt.cz

Hydratační krém ve spreji s ochranným faktorem SPF 50, který nezanechává na pokožce bílé skvrny, rychle se vstřebává a nelepí. Vaše tělo je chráněno před poškozením slunečním zářením UVA a UVB a vyživeno během jediné aplikace díky Hydra Boost Complexu. Tento jedinečný hydratační komplex obsahuje skvalen, aloe vera a řasy, které pomáhají zklidnit dehydratovanou pokožku a obnovit její pružnost. Tělové mléko ve spreji poskytuje neviditelnou, konzistentní a širokospektrální ochranu. Obsahuje bílý čaj, vitamin E a lotosový květ. I když je složení odolné vůči vodě, doporučujeme pravidelnou aplikaci, zejména při pocení nebo plavání.

200 ml

Cena: 495 Kč

www.rituals.cz

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
459 x [15%]
Aperol spritz
265 x [9%]
Cuba Libre
278 x [9%]
Piňa Colada
264 x [9%]
Daiquiri
267 x [9%]
Margarita
366 x [12%]
Cosmopolitan
283 x [9%]
Mai-Tai
291 x [10%]
Whiskey sour
261 x [9%]
Pisco sour
273 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3007

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru