Unikátní nože Wusthof jako ideální partner pro ty, kteří milují jídlo

Ryze německá značka Wusthof má za sebou 200 let zkušeností s výrobou nožů a je tak v tomto oboru tou nejpovolanější. Její produkty jsou extrémně kvalitní, kované z jednoho polotovaru z nerezové oceli a vynikají perfektní vyvážeností, díky čemuž se staly velmi oblíbenými u profesionálních kuchařů po celém světě. Nyní je můžete mít v kuchyni i vy.

V současné době stoupá počet lidí, kteří si zeleninu i ovoce rádi vypěstují vlastníma rukama. Pocit ze sklízení šťavnatých rajčat, paprik nebo zelených hrášků je oproti klasickému nákupu v supermarketu nenahraditelný. Aby však vše probíhalo podle plánu, potřebujete být vybaveni dobrým kuchyňským náčiním. A stejně jako vás u vlastní zeleniny baví, že je bez chemie, měly by správné nože splňovat vysoké nároky na kvalitu a udržitelnost.

Nože Wusthof jsou opatřeny robustní a pohodlnou ergonomickou rukojetí z termobukového dřeva a jejich hlava je vyrobena z protiskluzového soft-touch TPE. Čepel je z exkluzivní slitiny nerezové oceli s vysokým obsahem uhlíkové složky, která je pod tlakem pružná a odolná vůči povětrnostním vlivům. V nabídce najdete nože opravdu pro každou příležitost – na krájení zeleniny, chleba i masa, ale také na sklízení ovoce či zeleniny a dokonce i mačetu.

Pro více informací: www.rosler.cz

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru