Sezóna svíček a éterických olejů nikdy nekončí

Pálení svíček má řada z nás spojené s podzimem a zimou. Svíčková sezóna ale nikdy nekončí. Samozřejmě svíčky používáme na svatbách, při oslavách nebo romantických večerech. Mají ale i čistě praktická využití, která oceníte v teplých dnech. Díky přírodním svíčkám obsahujícím ty správné éterické oleje a jejich směsi můžete například ekologicky a efektivně odpuzovat krvežíznivý hmyz. Výborně proti komárům a další havěti funguje směs Špindlerův mlýn od české značky TVOJE SVÍČKA. Kombinace svěží vůně grepu a špetky skořice dezinfikuje a osvěžuje vzduch a působí proti hmyzím parazitům. Toto složení navíc navozuje dobrou náladu. Majitelka značky TVOJE SVÍČKA Katarína Becherová zase pro letní měsíce doporučuje  směs nazvanou Jizerka. Ta je svěží jako říčka v Jizerských horách a dokáže vyčistit prostor od negativních vlivů, ulevuje od bolestí hlavy a dodává energii horkem vyčerpanému tělu. Tyto skvělé vlastnosti má díky správnému poměru šalvěje a cedru. Nepřerušujte proto svíčkovou sezónu a využívejte tyto přírodní pomocníky naplno.

Prodejní cena směsi éterických olejů Jizerka je 137 Kč.

Prodejní cena směsi éterických olejů Špindlerův mlýn je 108 Kč.

Více informací naleznete na https://www.tvojesvicka.cz/smes-eo-jizerka-mata--cedr--salvej/ a https://www.tvojesvicka.cz/smes-eo-spindleruv-mlyn/.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
473 x [15%]
Aperol spritz
277 x [9%]
Cuba Libre
292 x [9%]
Piňa Colada
278 x [9%]
Daiquiri
278 x [9%]
Margarita
380 x [12%]
Cosmopolitan
295 x [9%]
Mai-Tai
303 x [10%]
Whiskey sour
274 x [9%]
Pisco sour
284 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3134

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru