Adam Pavlovčin odhalil v novém světovém videoklipu své soukromí!

Po úspěšném vydání debutového alba “Age of Adonxs” ze kterého se singly “Game” a “'Moving On” držely na předních místech hudebních žebříčků českého a slovenského rádiového éteru, přichází zatím poslední Česko-Slovenská SuperStar Adam Pavlovčin alias ADONXS (adonys) s horkou letní novinkou s názvem “No Common Measure”.  

Ve velkolepě až hollywoodsky pojatém videoklipu, který se natáčel v pražském hotelu Andaz a Tretters Baru v Obecním domě, Adam Pavlovčin alias Adonxs, odhaluje lidi ze svého nejbližšího okolí, kteří při něm stáli od začátku jeho hudební kariéry a definovali jeho uměleckou cestu. V songu, jehož je spoluautorem, jim vzdává hold slovy “It's all about us” (Všechno je to o nás). Název No Common Measure nevznikl nahodou. V terminologii poezie se tak říká střídavému rýmu. Druhým, tedy přenosným smyslem tohoto výrazu je něco nebo někdo, na koho se dá použít běžné měřítko. 

“Troufnu si říct, že ani já ani mé nejbližší okolí do něj rozhodně nezapadáme” přiznává Pavlovčin, který je známý svou odvahou, jedinečnosti a extravagancí.  Rovněž jako reálné postavy, které nám zpěvák představuje ve svém dynamickém videoklipu. Jsou to především vynikající tvůrci, kteří reálně doprovází ADONXSE na jeho umělecké a osobní dráze. Tudíž ADONXS tím způsobem diváky seznamuje se svými kolegy a přáteli, z nichž každý je pro něj velkou inspirací. Mezi ně patří Raphael Bovolaneas a Shaquille Brush, což jsou tanečníci ze známé Netflix show “Dance 100”, kteří byli Adamovými prvními tanečníky v Londýně, dále Kristína Tukan, dvorní choreografka ADOXSE či např. Liberty Black Simon, Ruben a Michal Valhalla Elle.

Adam prozradil i to, že před každým svým vystoupením má velmi netradiční, zvláštní rituál. „Vždy, než jdu na pódium, musím si vyčistit zuby, protože s pocitem svěžesti v ústech se mi daleko líp zpívá. V mé šatně mám rád vincentku, zázvorový shot a ovoce. Před vystoupením moc nejím. Po koncertě si rád dám pořádnou večeři, to vždy mám hlad jako vlk.“

Adam Pavlovčin je rozhodně jeden z nejúspěšnějších vítězů talentové soutěže Česko Slovenská SuperStar jehož kariéra stoupá závratnou rychlosti. Nejenže před půlrokem vydal kritiky opěvované debutové album Age Of Adonxs a začátkem července rozproudil svým beznádějně vyprodaným koncertem Karlovarský filmový festival, ale zazářil taky na legendárním slovenském festivalu Pohoda a jako jediný československý zpěvák se letos zúčastní největšího středoevropského festivalu SZIGET v Maďarsku po boku Billie Eilish, Imagine Dragons, Davida Guetty a dalších světových hudebních ikon. Jde o zásadní úspěch vzhledem k tomu, že tento festival má obrovskou návštěvnost, jež čítá stovky tisíc návštěvníků. Charismatický zpěvák s nezapomenutelným hlubokým hlasem slaví úspěchy také v evropském rádiovém éteru: jeho songy hrají rádia v Česku a na Slovensku, ale také v Polsku, Slovinsku, Turecku atd. Za rok 2022 obdržel ocenění Objev roku a Zpěvák roku v Hudebních cenách Evropy 2.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
478 x [15%]
Aperol spritz
282 x [9%]
Cuba Libre
300 x [9%]
Piňa Colada
282 x [9%]
Daiquiri
282 x [9%]
Margarita
387 x [12%]
Cosmopolitan
301 x [9%]
Mai-Tai
307 x [10%]
Whiskey sour
280 x [9%]
Pisco sour
287 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3186

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru