Jan Bendig jede oslavit významné výročí na legendární Southfork

Pražský klub Heaven oslavil poslední červencovou sobotu své 25. narozeniny. Na oslavě se sešla celá řada známých osobností, které párty rozjely ve velkém stylu a postupně na sebe prozrazovaly pikantnosti ze svého soukromí.

Za vůbec nejdivočejší oslavu v poslední době považuje Jan Bendig párty se svým bratrem Marcellem poté, co obdržel sošku Českého lva. „To se sešla celá naše parta v jednom nočním podniku a slavili jsme až do poledních hodin druhého dne,“ vzpomíná Honza, která se prý ještě teď bojí podívat na svého mobilu na videa, která na párty pořídil. „Byla to sodoma gomora,“ směje se. Co se týká narozeninových dárků, tak největší radost prý má především z maličkostí. „Na velké dary mě moc neužije,“ tvrdí. Za nejkrásnější dárek považuje přívěšek, který nosila jeho babička. „Dala mi ho moje maminka, když babička zemřela,“ doplňuje Honza smutně a dodává, že přívěšek se v jejich rodině dědí z generace na generaci a věří, že on sám ho dá jednou své dceři.

Honza Bendig také zavzpomínal na dobu, kdy na vlastní kůži poznal, co dokáže bujará zábava ve spojení s alkoholem. „Bylo to během natáčení naší řady SuperStar,“ vzpomíná Bendig. „Většině z nás nebylo tehdy osmnáct, a tak nám alkohol chodil kupovat Ben Cristovao, který byl už plnoletý. „Hrála se tzv. flaška na polibky. Nechtějte vědět, s kým vším jsem se tehdy líbal.“

Letošní léto má prý Honza pracovní, jen za červenec odehrál 22 koncertů! „Hned na začátku srpna odlétáme s Lukášem do Dallasu, kde jsme si pronajali legendární Southfork, ve kterém se natáčel seriál Dallas a několik dní tam budeme bydlet. Tam zároveň oslavíme desetileté výročí našeho vztahu.“

Poslední Honzův pracovní počin nese název Romalandia a jedná se o duet se slovenským raperem Rytmusem. „Z té spolupráce mám neskutečnou radost, je to splněný sen,“ rozplývá se zpěvák, který už teď vyhlíží svůj další velký koncert v O2 Aréně pojmenovaný Disney 100.

Kredit: Hermina Press, Martin Hykl a Michaela Feuereislová

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru