Růžová vládne světu…

Růžový trend nás válcuje... Barbie film ovládá přední příčky v kinech, takže by trend „Baribiecore“ rozhodně neměl ujít vaší pozornosti. Velkolepý módní návrat zažila růžová barva již začátkem roku, kdy byla ustanovena barvou roku Viva Magenta, příchod filmu o ikonické panence pak spustil už přímo lavinu růžového šílenství. Barbie je v centru pozornosti od svého uvedení na trh v roce 1959 a nejsilněji je její vliv znát právě letos. Pokud vám módní trendy nejsou cizí a rádi jimi doplňujete také svůj šatník, je nejvyšší čas sáhnout po růžové a vydat se ve vašem růžovém outfitu třeba do kina.

Čím růžovější a sytější odstín, tím lépe. Kromě opravdu šťavnatých zářivých růžových až fuchsiových odstínů se nosí také pastelové a tlumené tóny. Styl „Barbiecore“ je hravý, něžný, romantický, ženský, ale i výstřední. Pro milovnice extravagantní módy přímo stvořený. Poutavé střihy, zajímavé materiály, třpytky, výrazné doplňky a neotřelé kombinace – v tomto stylu si můžete dovolit cokoliv. Stejně jako panenka Barbie.

Růžovou lze do šatníku zakomponovat i umírněněji. Pokud se vám líbí, ale na extravagantní outfity se necítíte, sáhněte po nadčasových růžových kouscích, které sluší každé ženě: jednoduchém topu, košili, halence, šatech, sukni, šortkách či letním kostýmku. Zvolíte jednobarevné provedení, nebo sáhnete po vzorovaném kousku? Jednotlivé modely můžete kombinovat jak mezi sebou, tak je nosit s bílou a jinými pastelovými barvami, které celkový look zjemní.

Nezapomeňte ani na ty správné „Barbie“ doplňky! Vklouzněte do růžových sandálků, balerín či bot na podpatku, dolaďte outfit růžovou kabelkou, nasaďte šperky a večer s filmem Barbie může začít! A kde si vybrat? Všude tam, kde mají v růžových tónech kolekcí značek Deichmann, Eloise a F&F.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
462 x [15%]
Aperol spritz
267 x [9%]
Cuba Libre
280 x [9%]
Piňa Colada
268 x [9%]
Daiquiri
269 x [9%]
Margarita
369 x [12%]
Cosmopolitan
285 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
263 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3030

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru