Proč největší pozornost v Hradci Králové poutala kolena Aničky Slováčkové?

Do Hradce Králové přijela Anička Slováčková, aby nejen podpořila finalisty soutěže mužské krásy Muž roku 2019, ale i ona sama darovala krevní plasmu. Největší pozornost však poutala její kolena, dokonce více než líbivá muskulaturu. Dokonce se dá říci, že nejokukovanější byla právě Anička, což bývá skoro vždy, ale teď to byla ze zcela jiného důvodu. Pod sukněmi totiž ukrývala pěkně rozbitá kolena! Co se jí stalo?

„Jela jsem s kamarádkou na kolobrndě a dostaly jsme smyk na tramvajové koleji. Odnesla to kolena, kámoška má odřený loket a má dokonce antibiotika. Připadám si jako malá holka, to jsem měla kolena odřená každou chvíli. Za pár dní jedu s kamarádkou Barcelony, já skoro nemohu chodit a ona nemůže zvednout ruku, to bude dovolená. Ale nevzdáváme to, jen co se trochu vzpamatujeme, proženeme koloběžku znovu,“ smála se Anička, které ani zranění nezabrání práci na novém cédéčku. „S kapelou plánujeme do konce roku natočit tři klipy, takže budeme přes prázdniny zavření ve studiu a hodně na tom makat. Zároveň máme spoustu koncertů a od srpna už zase točím seriál, ale na pracovní léto se těším. Moře si nechám až na potom,“ prozradila Anička, co ji čeká v letních měsících.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
369 x [13%]
Aperol spritz
258 x [9%]
Cuba Libre
270 x [9%]
Piňa Colada
259 x [9%]
Daiquiri
260 x [9%]
Margarita
360 x [13%]
Cosmopolitan
277 x [10%]
Mai-Tai
283 x [10%]
Whiskey sour
255 x [9%]
Pisco sour
266 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2857

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru