Domů VIPky

Kate Mátl má více fanoušků v zahraničí, ale české si už také získává

Zpěvačka Kate Mátl dříve byla u nás opomíjena, ale v zahraničí po boku slavného DJ Boba si získala velkou fanouškovskou základnu. My ji potkali před nedávnem na oslavě pražského klubu Heaven.

„Já se ráda bavím, mám ráda lidi, přátelé, obecenstvo, kolegy. Pro mě je oslavou setkání s milými lidmi,“ vysvětluje usměvavá zpěvačka a dodává: „Každou akci, kde si můžu vyhodit z kopýtka, vždycky vítám. Nejlepší byla akce s Jamiroquai. Protančit s ním celý večer, to byl opravdu zážitek.“

Na narozeninách se dostávají také dárky a jaký Kate považuje za ten nejkrásnější dárek? „Tak to bylo narození dcerky,“ prozradila hrdá maminka dvouleté Karolínky. A pokud jde o dar materiální, největší radost  měla z VHS kazety s filmem Bodyguard. „Pro mě největší zážitek s každým shlédnutím,“ tvrdí zpěvačka.

Letošní léto tráví zpěvačka se svojí rodinou cestováním. Nejoblíbenější destinací je pro ni Morava, konkrétně Chateau de Frontiere, hraniční zámeček u Hlohovic. „Tamní hotel je dogs friendly, takže tam s námi může náš pes, a to je pro mě nejvíc.“ Co nevidět chystá své dva velké koncerty s DJ Bobem, konkrétně 11. srpna v Plzni a 12. srpna v Ostravě. A pak ještě vlastní turné po Evropě.

Kredit: Hermina Press, Martin Hykl a Michaela Feuereislová

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru