Návrhářka Helena Bedrnová veze do Brna speciální letní kolekci

Návrhářka Helena Bedrnová je známá tím, že ke každému člověku přistupuje jako k výjimečné bytosti. Působí také jako imagemaker, koučka i lektorka a brněnští pořadatelé veletrhů STYL a KABO jsou potěšeni, že zavítá tato stálice na srpnové dny módy. Představí se na nejen během denních přehlídek, ale odprezentuje i speciální letní kolekci.

Na co se mohou těšit návštěvníci veletrhu (co představíte)?

Na veletrhu představíme dvě street style kolekce z nichž jedna bude předvedena na denních přehlídkách Stylu.  Představíme avantgardní trendové kolekce, ve kterých dominují maskulinní prvky v kontrastu s feminní linií. V kolekci se objevují transparentní a aranžované crop topy doplněné širokými kalhotami, nadýchané lehounké maxi mohérové roláky a maxi svetry, košile s prodlouženými rukávy, sukně v jednoduchých geometrických tvarech, netradiční saka se širokými náramenicemi a oversize kabáty. 

Na zahájení veletrhu pak představíme kolekci společenských modelů ve světlých barvách reprezentovaných v nadčasových exkluzivních materiálech. V kolekci se objevují například přiléhavé sexy šaty s módními průstřihy, objemné okázalé maxi sukně a rozevláté kalhoty se širokými nohavicemi.

Které materiály jsou vaše nejoblíbenější?

Ráda pracuji s netradičními materiály, nebo látkami, které mají nějak ozvláštněný povrch. Mezi moje nejoblíbenější patří třeba vlna se zátěrem, sendvičový neoprén, hedvábní, tafty, mohérové pleteniny, mušelín a různé strukturní úplety.

Co vše svým klientkám nabízíte?

Zákaznicím nabízíme zážitkový způsob obsluhy a poradenství při budování a doplňování stylového a funkčního šatníku. Zároveň poskytujeme služby nadstavbového koučinku, který může být zaměřený jak na oblast oblékání a stylu ,tak také ale jako součást image osobnosti člověka a to v zaměření na oblast osobního rozvoje. Zákaznice u nás mohou využívat také originální moderní formy nákupu v různých programech, jako například v programu Re-JOY, ve kterém si mohou okoukané, obnošené nebo nepotřebné oděvy vyměnit za poukázky, které pak mohou využít jako součást investice do svých nových nákupů. 

Kdo nebo co je vaší největší inspirací?

Největší inspirací je pro mě současný život, který žijeme. Dívám se kolem sebe a nacházím střípky, které se mi pak jako mozaika poskládají a vznikne nový nápad, nová vize a já to nejdříve s údivem a nadšením pozoruji a pak té vizi vdechnu v atelieru nový život. Tak nějak s lehkostí vznikají všechny mé modely. Zázrak přes noc, který trval spoustu let, než jsem se k němu dopracovala.

Web: https://helenabedrnova.com/eshop/

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
464 x [15%]
Aperol spritz
268 x [9%]
Cuba Libre
283 x [9%]
Piňa Colada
270 x [9%]
Daiquiri
272 x [9%]
Margarita
371 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
295 x [10%]
Whiskey sour
266 x [9%]
Pisco sour
276 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3053

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru