I dětem ve školce záleží na tom, jaké budou mít bačkůrky

Letní prázdniny jsou ještě v plném proudu, ale za necelý měsíc začnou dětem opět školní povinnosti. Ať už se vaše ratolest chystá teprve do školky, nebo už nějaký ten rok chodí do školy, kontrola bot a přezůvek bude nevyhnutelná. Dětské chodidlo roste tak rychle. U školkových dětí může velikost o číslo skočit klidně už po čtvrt roce, u školáků je vhodné velikost bot překontrolovat alespoň 1x za půl roku.

Prohlédněte si dětskou kolekci obuvi Deichmann a zpříjemněte svým dětem začátek nového školního roku stylovým kouskem dle nejnovějších trendů, který navíc optimálně chrání dětská chodidla.

Nejoblíbenější dětskou obuví napříč různým věkovým spektrem jsou rozhodně tenisky. A to jak klasické nízké, tak i kotníkové modely s hřejivou podšívkou. V kolekci Deichmann najdete roztomilé tenisky už pro ty nejmenší. Poutavé výrazné barvy, neonové detaily a zajímavé motivy, včetně oblíbených pohádkových hrdinů, rozzáří pochmurné zářijové dny. Díky zapínání na suchý zip je zvládnou obout opravdu malé děti. Sportovní modely na platformě, inspirované trendy v dámské a pánské obuvi, zaujmou především starší školáky.

Dívky se kromě tenisek mohou těšit také na designovou kotníkovou obuv, šněrovací modely, či stylové mokasíny. Nabídka dívčí obuvi je opravdu široká a uspokojí nároky každé malé i větší parádnice. Charakterizují ji převážně tóny lesních plodů a pastelové barvy. Nechybí ale samozřejmě neutrální barvy a klasická bílá a černá.

Chlapecká kolekce se zahalila do typicky podzimních, tmavých, ale i neutrálních světlých tónů. Trendem jsou výrazné detaily. Ležérní či sportovní tenisky, šněrovací obuv, či outdoorové boty na toulky přírodou? V kolekci Deichmann si pro svého „malého velkého“ hrdinu rozhodně vyberete.

Kromě obuvi překontrolujte před nástupem do školek a škol také velikost už zmíněných přezůvek či bačkůrek. Deichmann nabízí široký výběr klasických bačkor pro ty nejmenší, stejně jako pantoflí s anatomicky tvarovanou stélkou pro ty starší.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru