The Artisan Bar zve na speciální hudební večer: LA FIESTA NIGHT

The Artisan Bar oslaví konec léta ve velkém stylu. Hosté pražského baru se 24. srpna mohou těšit na LA FIESTA NIGHT v obklopení unikátních signature koktejlů, výtečného jídla a skvělého hudebního doprovodu. O ten se postará energická kapela, která rozproudí pražský hotel Marriott v rytmech latinsko-americké rumby a flamenca.

Součástí speciálního večera bude i ochutnávka zcela nových signature koktejlů. Manažer The Artisan Bar, Jan Jančar, si pro své hosty připravil Midnight Desire a Mayan Soul.

„Netradiční koktejl Midnight Desire stírá rozdíly mezi dnem a nocí. Mexická tequila infuzovaná čerstvou mátou a pomerančovou kůrou, likér Grand Marnier, levandulový sirup, limetková šťáva ve spojení s českým aktivním uhlím představuje hlubokou noc. Ta se prolíná s domácí limetkovou pěnou znázorňující den,“ představuje koktejl Jan Jančar.

Podobně propracovaný je také koktejl Mayan Soul, ten v sobě odráží ducha dávné mayské civilizace. Hlavního slova se ujímá prémiový rum Zacapa, který je infuzován pomocí kokosu. „Toto unikátní spojení s máslovou skotskou, kořeněným pomerančovým likérem, čokoládovým bitters, zázvorovým sirupem a sodovkou tvoří jedinečnou chuťovou explozi, která je podtržena kokosovou krustou a domácím pampeliškovým medem,“ dodává Jančar.

Hosté se rovněž mohou těšit na další světové drinky tematicky zapadající do celkového konceptu večera, včetně Margarity či Daiquiri.

Hudební večer La Fiesta Night proběhne ve čtvrtek 24. srpna 2023 od 19:00, více informací naleznete na www.theartisan.cz.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru