Revoluce ve výživových doplňcích

Spolehněte se na sofistikované doplňky stravy, které dodají organismu to, co opravdu potřebuje a zároveň nezatěžují planetu.

Problémem mnoha doplňků stravy je, že místo toho, aby na náš organismus působily blahodárně, často jej zatěžují. Důvodem je jednak nevhodné či nadměrné užívání a současně i jejich složení. To bývá často založeno na syntetických látkách, ingrediencích neznámého původu a zbytečných plnidlech. Častým problémem bývá i nevyhovující kombinace konkrétních látek. Nejen, že takové suplementy nám neprospívají, ale často po jejich užití cítíme únavu. Na vině je nadměrné zatížení organismu, a to zejména jater, která se musí postarat o odstranění nežádoucích látek.

Při výběru doplňků stravy je tedy vhodné sáhnout po takových produktech, které jsou vyrobeny z kvalitních surovin a na základě promyšlených receptur. The Nue Co. jsou přesně takové.

"Jsme si jisti, že doplňky stravy, které jsou vyrobeny pouze z kvalitních a udržitelně pěstovaných surovin, mají mnohem spolehlivější účinky na naše zdraví," vysvětlují manželé Jules Miller a Charlie Gower, zakladatelé The Nue Co. a dodávají, že k vlastní značce je vedlo zjištění, že více než 50 % běžně prodávaných suplementů obsahuje syntetické složky.

Filozofií The Nue Co. je:

  • Vědecký přístup - abychom mohli tvořit produkty, které jsou prokazatelně účinné, vycházíme z nejnovějších poznatků a výzkumů z oblasti výživy a propojujeme je s léty osvědčenými postupy ajurvédy a čínské medicíny.
  • Kvalitní suroviny - veškeré použité ingredience jsou pečlivě vybírány a testovány. Naše receptury neobsahují toxické konzervační látky, dochucovadla, sladidla či jiné sporné přísady. Všude tam, kde to není na úkor účinnosti, používáme organické, veganské a bezlepkové suroviny.
  • Vědomá udržitelnost - věříme v odpovědnou spotřebu a vnímáme, že každý z nás je bytostně spjatý se zdravím celé planety, proto je naší povinností ji chránit. Jednotlivé složky do našich produktů jsou získávány pouze z udržitelných provozů z celého světa. Samozřejmostí je, že naše produkty nejsou testovány na zvířatech.
  • Funkční design - sázíme na minimalistický design obalů, který navíc zaručuje trvanlivost našich produktů. V 95 % používáme obaly z nekonečně recyklovatelného skla nebo kartonu. Na zbývajících 5 % usilovně pracujeme. Jako certifikovaný Climate Positive Business usilujeme o udržitelnou budoucnost prostřednictvím každého našeho rozhodnutí.

The Nue Co. DEBLOAT

Trápí vás často nadýmání, plynatost a další příznaky typické pro podrážděný trávicí systém? Ať už za nimi stojí nevhodná kombinace potravin nebo cokoli jiného, je na místě sáhnout po tobolkách DEBLOAT+. Ty jsou založeny na účincích 17 trávicích enzymů a protizánětlivých složek, jež jsou po staletí využívány ajurvédou pro léčbu gastrointestinálních potíží.

     The Nue Co. DEBLOAT, 60 kapslí: 1.090 Kč.

The Nue Co. FOREST LUNGS

Vypětí, tlak nebo úzkost ubližují organismu víc, než si myslíme. Přitom však těmto stresorům býváme vystaveni takřka denně. Pokud chceme zůstat zdraví, máme pouze dvě možnosti, jak tuto zátěž vykompenzovat - utéct do lesa nebo sáhnout po FOREST LUNGS, antistresové vůni, jež dokáže přinést les k vám, a tak povzbudit každou stísněnou mysl.

     The Nue Co. FOREST LUNGS, 50 ml: 2.790 Kč.

The Nue Co. GROWTH PHASE

Stres je jednou z hlavních příčin vypadávání vlasů a vypadávání vlasů způsobuje stres - začarovaný kruh, z něhož se dá vystoupit pomocí kapslí The Nue Co. GROWTH PHASE. Ty jsou postaveny na účincích vitamínů, proteinů a adaptogenů, jež prokazatelně vyrovnávají nedostatky ve výživě, regulují tvorbu hormonů, zklidňují stres a chrání před působením volných radikálů, čímž podporují přirozený cyklus zdravého růstu vlasů.

Výsledky 90denní klinické studie na 33 ženách s řídnoucími vlasy potvrzují:

O 40 % se jim zvýšil růst vlasů

O 87 % se zredukovalo vypadávání vlasů

O 90 % se snížila lámavost vlasů.

     The Nue Co. GROWTH PHASE, 90 kapslí: 1.575 Kč.

The Nue Co. SKIN FILTER

Kvalitní pečující přípravky jsou důležité, ale pokud vaše pleť nebude mít dostatek živin zevnitř, nikdy s nimi nedocílíte uspokojivých výsledků. The Nue Co. SKIN FILTER je v podstatě "jedlý retinol". Obsahuje totiž beta-karoten, jež naše tělo dokáže přeměnit na vitamín A, tedy retinol. Ten se společně s dalšími složkami, jako je například zinek či vitamín C, postará o vyhlazení pokožky, rozjasnění jejího tónu a zpomalení stárnutí.

Výsledky klinického testování, během 60 dnů užívání SKIN FILTER došlo:

O 9 % zvýšení množství elastinu v kůži

O 26 % jasnější tón pokožky

O 21 % snížení výskytu akné a pupínků

O 35 % snížení zarudnutí pokožky.

     The Nue Co. SKIN FILTER, 30 kapslí: 1.090 Kč.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
457 x [15%]
Aperol spritz
263 x [9%]
Cuba Libre
276 x [9%]
Piňa Colada
262 x [9%]
Daiquiri
265 x [9%]
Margarita
365 x [12%]
Cosmopolitan
281 x [9%]
Mai-Tai
289 x [10%]
Whiskey sour
260 x [9%]
Pisco sour
271 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2989

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru