Aroma difuzéry od TVOJE SVÍČKA plné přírodních vůní

Aroma difuzéry jsou nejen stylovým doplňkem interiéru, ale umí díky správně zvoleným vůním ovlivňovat lidskou psychiku. Difuzér umožňuje vychutnat si vůni v té nejčistší ničím nezkreslené podobě. Aroma difuzéry dokáží navodit příjemnou relaxační atmosféru, dodat energii nebo pročistit vzduch. Vždy dle vašich aktuálních potřeb a přání. Jestli ve svém životě preferujete přírodní produkty, potěší vás, že se značka přírodních svíček a éterických olejů TVOJE SVÍČKA spojila s českou sklárnou a zařadila do své nabídky různé tvary ručně foukaných designových difuzérů. Široká nabídka barev, minimalistické pojetí a 100 % čisté složení, to jsou největší benefity nových aroma difuzérů od TVOJE SVÍČKA.

Vliv vůní na psychiku je nepopiratelný a je proto přirozené, že máme potřebu si doma nebo na pracovišti jejich prostřednictvím navozovat příjemnou atmosféru. Pomeranč na dobrou náladu, levanduli na zklidnění či mátu na pročištění prostor. Ať už milujete jakoukoliv vůni, ideální forma, jak si ji vychutnat, je pomocí difuzéru. Vůně se do ovzduší uvolňuje pozvolna a její intenzitu můžete korigovat počtem tyčinek v náplni. Česká značka TVOJE SVÍČKA vyvíjela své aroma difuzéry po dlouhé měsíce tak, aby měly naprosto čisté přírodní složení - pouze z pravých éterických olejů a jejich směsí.

Samotná nádoba na difuzér je výsledkem poctivého řemesla české sklárny. Jedná se o ručně foukané sklo. TVOJE SVÍČKA nabízí širokou škálu designů, tak aby se hodily do různých typů interiérů. “Máme různé tvary a barvy, vybere si určitě každý. Pro každou vůni si můžete zvolit jiný tvar a jiný barevný odstín foukaného skla,” vysvětluje Katarína Becherová, spolumajitelka české značky TVOJE SVÍČKA.

Aroma difuzér je krásnou dekorací, má pozitivní vliv na naši náladu, dokáže dodat energii a odpomoci od stresu. Aroma difuzéry jsou estetickou potravou pro oko a blahodárně působí na duši.

Prodejní ceny aroma difuzérů TVOJE SVÍČKA začínají na 1550 Kč.

Více informací naleznete na Aroma difuzéry (tvojesvicka.cz).

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
479 x [15%]
Aperol spritz
283 x [9%]
Cuba Libre
301 x [9%]
Piňa Colada
283 x [9%]
Daiquiri
283 x [9%]
Margarita
388 x [12%]
Cosmopolitan
302 x [9%]
Mai-Tai
308 x [10%]
Whiskey sour
281 x [9%]
Pisco sour
288 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3196

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru