DEICHMANN - Nova sezona si zada nove tenisky

Blíží se nová sezóna a s ní i čas na obměnu stávajícího botníku. Vykročte po letní dovolené do víru (nejen) pracovních povinností stylově v poutavých teniskách z nové kolekce Deichmann! Prodlužte dovolenou alespoň svým chodidlům a nechte je relaxovat v komfortních trendy modelech.

Konec prázdnin, začátek školního roku a návrat do práce. Přechodné období, do kterého se, po krásných týdnech letní dovolené, nechce nikomu z nás. Udělejte si proto radost hezkou sportovní obuví, která vám pomůže tento čas překonat příjemněji, pohodlněji a stylově.

Tenisky jsou věčné a vděčné. Také patří k vaší nejoblíbenější celoroční obuvi? V nové kolekci Deichmann si vyberete ten pravý model do práce, do města i na volný čas strávený v přírodě. Na jaké kousky se můžete v podzimní sezóně těšit?

Nosit se budou tenisky v ležérním městském i sportovním stylu. Top trendem i nadále zůstávají robustní chunky modely s výraznou platformou. Světlou a barevnou letní kolekci vystřídají kousky v černé, bílé a krémové barvě a v neutrálních zemitých odstínech.  Většina modelů bude jednobarevných nebo tón v tónu, ale objeví se i několik kousků s extravagantními zvířecími vzory nebo ve výrazném kontrastu barev. O „wow“ efekt se postarají tenisky ve třpytivém vzhledu.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
461 x [15%]
Aperol spritz
266 x [9%]
Cuba Libre
279 x [9%]
Piňa Colada
267 x [9%]
Daiquiri
269 x [9%]
Margarita
368 x [12%]
Cosmopolitan
285 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
263 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3025

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru