Vykročte v culottes do pohodlného a elegantního podzimu

S nástupem podzimu se mění nejen listí, ale i kousky v šatníku. Culottes, které kombinují šarm sukně a praktičnost kalhot, rozhodně ale není třeba na podzim uklízet. Hodí se totiž nejen do letního parna, a díky stylové flexibilitě jsou tím ideálním kouskem, ve kterém pohodlně doběhnete tramvaj, blýsknete se na pracovní schůzce a večer zazáříte na party. Těm, kdo si nejsou jistí, přinášíme pár tipů od tvůrců z Fler.cz na to, jak culottes vybírat a kombinovat, abyste se jich nemuseli vzdát ani v podzimních teplotách.

Culottes jsou co do variability stále podceňovaným kouskem. Dají se totiž kombinovat na mnoho způsobů, díky čemuž je využijete do každého počasí a na nespočet příležitostí. Široké kalhoty, které vypadají trochu jako sukně, v teplejších dnech doplňte tričkem nebo lehkou blůzkou a až přijde zima, vezměte k nim úzký svetr nebo rolák. Kontrast mezi širokými nohavicemi a těsnějším vrchním dílem je efektní, drobnější postavy se ale nemusí bát ani oversized vršků. A když teplota rapidně klesne, vsaďte na vrstvení. Pod culottes můžete obléknout i punčochy.

Podobně univerzální jsou culottes i co do příležitostí. Pokud se chystáte na místo, které vyžaduje formálnější dresscode, ale stále toužíte po pohodlí a praktičnosti, doplňte culottes elegantní blůzou a sakem, podpatky a výrazným šperkem. Pro každodenní casual vzhled k nim nazujte tenisky nebo oxfordky a oblíbené pohodlné tričko. U Fler prodejců najdete culottes pro každou příležitost a styl.

Elegantní a formální (1) – 2900 Kč, Fler.cz/zuzana-vesela

Mezi formálnější možnosti patří tyto černé culottes, které na první pohled působí jako elegantní sukně. Pružná tkanina a guma v pase vám zajistí pohodlí, ať už s nimi vyrazíte do divadla nebo do práce.

Hravé manšestrové culottes (2) – 1865 Kč, Fler.cz/miestni

Kdo se nebojí být vidět, doporučujeme tuto barvu, která rozzáří i pochmurné podzimní dny (a manšestr zahřeje). Ideální budou s teniskami na každodenní nošení. 

Business casual (3) – 1300 Kč, Fler.cz/fajnea

Pokud hledáte zlatou střední cestu, tyto culottes s velmi lichotivým střihem jsou ideálním kandidátem. Zapadnou v kanceláři i v parku a všude budou působit moderně a svěže. 

Culottes jsou univerzální díl, který vás při ranním vybírání outfitu nezklame. Ostatně kdo by nechtěl kalhoty, které můžete vzít kamkoliv a vždy mít šmrnc?

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
372 x [13%]
Aperol spritz
262 x [9%]
Cuba Libre
275 x [10%]
Piňa Colada
261 x [9%]
Daiquiri
264 x [9%]
Margarita
363 x [13%]
Cosmopolitan
280 x [10%]
Mai-Tai
288 x [10%]
Whiskey sour
259 x [9%]
Pisco sour
270 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2894

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru