Nezapomínejte na čištění pleti

Pokud se často nemalujete, možná máte tendence vynechávat také pravidelné čistění. To je ale velká chyba, protože právě čištění je jedním ze základních kroků ke krásné a zářivé pleti. Pomocí vhodných přípravků se navíc nezbavujete jen make-upu, ale také dalších nečistot a potu, které na pokožce za celý den a noc ulpí, je proto potřeba, nepodcenit ani ranní čisticí rutinu. Pokud vám nevyhovují klasická čisticí mléka a vody, vyzkoušejte třeba gel, který použijete jednoduše přímo ve sprše. Obzvlášť na cestách oceníte micelární produkty. Ty sice mají lehce kontroverzní pověst, ale kvalitní přípravky jsou obohacené o vitamíny a prebiotika, takže zabraňují vysoušení pokožky, a vy si tak můžete jen užít lehké odlíčení bez zbytečného drhnutí.

HYALURON 3 v 1 Micelární voda

  • Odstraňuje make-up a nečistoty
  • Čistí, osvěžuje, nevysušuje pokožku
  • Omlazuje
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovou a prebiotika
  • S komplexem minerálů, bílkovin a vitamínů
  • Pro všechny typy pleti

ASTRID HYALURON Micelární voda účinně odstraňuje make-up, mastnotu a nečistoty a zanechává pleť důkladně čistou a hladkou. Lehké složení s kyselinou hyaluronovou, obohacené o komplex minerálů, proteinů a vitaminů ji důkladně a zároveň jemně čistí. Pleť potom vypadá plnější i zdravější. Kyselina hyaluronová je známá tím, že intenzivně hydratuje a vypíná pokožku, zatímco komplex minerálů, proteinů a vitaminů pomáhá posilovat přirozenou kožní bariéru a omlazuje ji. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožní flóry a podporují její zdravý vzhled. Pleť je důkladně čistá, hydratovaná, jemnější, omlazená a vypadá plnější. Vhodné pro všechny typy pleti.

Cena: 129,90 Kč/400 ml

 HYALURON Čisticí gel

  • Odstraňuje make-up a nečistoty
  • Čistí, osvěžuje, nevysušuje pokožku
  • Omlazuje
  • Obsahuje kyselinu hyaluronovou a prebiotika
  • S komplexem minerálů, bílkovin a vitamínů
  • Pro všechny typy pleti

ASTRID HYALURON Čisticí pleťový gel na tvář účinně odstraňuje make-up, mastnotu a nečistoty a zanechává pleť důkladně čistou a hladkou. Lehké složení s kyselinou hyaluronovou, obohacené o komplex minerálů, proteinů a vitaminů ji důkladně a zároveň jemně čistí. Pleť potom vypadá plnější i zdravější. Kyselina hyaluronová je známá tím, že intenzivně hydratuje a vypíná pokožku, zatímco komplex minerálů, proteinů a vitaminů pomáhá posilovat přirozenou kožní bariéru a omlazuje ji. Obsažená prebiotika pomáhají udržet rovnováhu kožní flóry a podporují její zdravý vzhled. Pleť je důkladně čistá, hydratovaná, jemnější, omlazená a vypadá plnější*. Vhodné pro všechny typy pleti.

Cena: 119,90 Kč/200 ml

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
481 x [15%]
Aperol spritz
283 x [9%]
Cuba Libre
301 x [9%]
Piňa Colada
284 x [9%]
Daiquiri
284 x [9%]
Margarita
390 x [12%]
Cosmopolitan
303 x [9%]
Mai-Tai
310 x [10%]
Whiskey sour
284 x [9%]
Pisco sour
289 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3209

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru