Podzim v Artisanu ve znamení tematicky laděných brunchů

Více než 45 chodů a nepřeberné množství vytříbených chutí od českých farmářů – to jsou tematicky laděné podzimní brunche v podání pražské restaurace The Artisan. Na milovníky gurmánských zážitků čeká široká nabídka kvalitních lokálních surovin, včetně sezónní zeleniny z domácí produkce, sýrů z Krasolesí, ryb z Chabrybárny a mnoho dalšího.

„Tematické brunche se nám osvědčily již během jarních a letních měsíců, kdy jsme se zaměřili na sezónní suroviny jako je chřest, jahody, náš domácí med nebo třeba lesní ovoce. Podzim se ponese v duchu divokých bylinek a jedlých květů, rajčat z naší zahrádky a vybraných produktů od ověřených dodavatelů,“ říká David Rejhon, šéfkuchař restaurace The Artisan.

„Snažíme se, aby nedělní brunche odrážely filozofii celé restaurace. Věříme, že bufetový brunch by neměl být pouze o množství, ale především o kvalitě servírovaných pokrmů. Naším cílem je hostům poskytnout prvotřídní kulinářský zážitek, ale přitom nezapomínáme ani na šetrný přístup k životnímu prostředí,“ dodává Rejhon.

Září přinese brunche plné rajčat z vlastní zahrádky (10. září) a sýrů z Krasolesí (17. září). Říjen nabídne hostům to nejlepší ze Sluneční farmy Vykáň (1. října) a dýňové hody, které se představí v rámci oslav Halloweenu (29. října). Listopad bude přát milovníkům masa, na začátku měsíce si bude možné dopřát čerstvé rybí úlovky z Chabrybárny (5. listopadu) a 26. listopadu si hosté pochutnají na burgerech, včetně těch zeleninových, rybích ale i klasických hovězích. Na jednotlivé brunche jsou zváni rovněž přímo farmáři, kteří hostům přiblíží příběh svých surovin.

Hosté se mohou těšit na rodinné brunche v restauraci The Artisan každou neděli vždy od 12:30 hodin.

Více informací naleznete zde: www.theartisan.cz.

Podzim s F&F

Celebration BOX

BLOG/ČEK

„Nikdy svůj život nezměníte, když se necítíte dobře, tedy myšleno k lepšímu. A tak se ho snažte trvale zlepšovat, abyste ho mohli změnit.“

Lenka Žáčková

Anketa

Jaký typ gastro podniku vám je nejbližší?

Restaurace
156 x [10%]
Hospoda/hostinec
144 x [10%]
Pivnice
160 x [11%]
Vinárna
140 x [9%]
Kavárna
161 x [11%]
Čajovna
144 x [10%]
Bar
157 x [10%]
Bistro
152 x [10%]
Rychlé občerstvení
158 x [10%]
Cukrárna
143 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1515

Biorythme

PETER BENCE

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru