Značka Patrick Poppet a jejích osm důvodů pro pořízení kožené kabelky

Existuje mnoho důvodů pro pořízení kožené kabelky a jen málokterá žena by nevymyslela ten svůj. A rozhodně se nejedná o marnivost, ba právě naopak. Česká značka prémiových kabelek Patrick Poppet používá pro výrobu svých kabelkových klenotů převážně tento materiál a velmi dobře ví, proč tak činí. Majitelka značky Lucie Kalousová má dokonce osmero dobrých důvodů pro pořízení takového kousku. A navíc se v případě poppetek nemusí pravé kůže bát ani ti, jimž leží na srdci blaho zvířat. V Patrick Poppet se totiž ve výrobě používají pouze usně, které jsou vedlejším produktem masného průmyslu. Jinými slovy bychom všichni museli být vegetariáni, aby tento „odpadní produkt” nevznikal. Vyčiněná kůže se alespoň využije dál na výrobu kožených výrobků a nemusí se zcela vyhodit. Proč by tedy měla každá žena vlastnit minimálně jednu designovou skvěle ušitou koženou kabelku? A v čem jsou její hlavní výhody?

Osm důvodů pro pořízení kožené kabelky

  1. Koženou kabelku můžete nosit opravdu často bez ohledu na roční období a počasí. Je odolnější než kabelky z jiných materiálů. Nerozpadne se po pár nošeních, a pokud  ji nevystavíte extrémním podmínkám, nebude mít roztřepené držadlo, rozešité švy a odřené rohy. Zvládne i vyšší zátěž, což jí dodává na praktičnosti. Vše zmíněné je ale samozřejmě podmíněno správnou péčí.
  2. Designovou koženou kabelkou dáváte najevo, že máte vkus a styl. Kabelka je naše vizitka! Stejně jako čisté boty nebo upravené nehty. To vše prozrazuje, jaké jsme, a naše okolí nás na základě toho vnímá. Majitelka kabelky Patrick Poppet je minimalistka s vytříbeným vkusem.
  3. Ikonické kožené modely získávají časem na hodnotě a mohou se tak stát zajímavou investiční příležitostí.
  4. Poškozená kožená kabelka se dá opravit a nemusí se hned vyhazovat. Samozřejmě se může stát malá nehoda a i kožená kabelka dozná nějaké újmy. Velkou výhodou je existence opraven koženého zboží, díky nimž se nemusíte se svou věrnou přítelkyní rozloučit při prvním problému.
  5. Koupí kožené kabelky od české značky podpoříte lokální ekonomiku, což je jistě záslužné. Lucie Kalousová ale připomíná: “I v tomto případě si zjišťujte informace o původu produktu a použitého materiálu. Není totiž kůže jako kůže a její kvalita velmi ovlivňuje výsledné vlastnosti modelu.”
  6. Kvalitní kabelku budete chtít nosit pravidelně - stane se základem vašeho udržitelného šatníku. A to je rozhodně další plus.
  7. Může se v rodině předávat z generace na generaci. Pokud se o svou kabelku dobře staráte, bude ji jednou nosit vaše dcera.
  8. Koupě kožené kabelky je ekonomicky i ekologicky výhodná. Když si každou sezónu koupíte koženkovou kabelku za 1000 Kč, utratíte za 5 let 10 000 Kč a nezbyde vám nic. Koženka nevydrží, jednoduše popraská nebo produkt vyjde z módy. Taková kabelka pak končí na skládce.

Více informací naleznete na https://www.patrickpoppet.cz/.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
458 x [15%]
Aperol spritz
264 x [9%]
Cuba Libre
277 x [9%]
Piňa Colada
263 x [9%]
Daiquiri
266 x [9%]
Margarita
366 x [12%]
Cosmopolitan
282 x [9%]
Mai-Tai
290 x [10%]
Whiskey sour
261 x [9%]
Pisco sour
272 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2999

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru