Babí léto na pohodu: široké kalhoty, nesmrtelný bomber a uvolněné střihy jsou hitem podzimní sezóny

Barvy, potisky, přírodní materiály i uvolněné střihy – to jsou ve zkratce trendy, které doprovodí nadcházející babí léto, ale i ten opravdický podzim se vším všudy. Módní dům s pánskou módou ANSON’S je samozřejmě připraven, a tak můžete nejnovější kousky ulovit už teď v obchodních centrech Westfield Chodov a Arkády Pankrác. Čeká vás tu opravdu široký výběr mezinárodních i exkluzivních značek, ale také tým zkušených módních poradců a samozřejmě neodmyslitelné a jedinečné prostředí samotných prodejen, které je navrženo speciálně s ohledem na preference pánského zákaznictva.

Bomber style

Tzv. „bomber“ byl vždy považován za univerzální kousek, který nesmí chybět v žádném šatníku a ne jinak tomu bude také během letošního podzimu. Kromě tradičních oversize siluet mohou pánové sáhnout také po kožené variantě, výjimkou nebudou ani ty péřové ve výrazných barvách. Tyto kousky nabízejí například značky

  • TOMMY JEANS (6 999 CZK) nebo TOMY HILFIGER (13 999 CZK)

Nestárnoucí retro

Džíny, volné bundy a košile jsou dalším nadčasovým trendem, který platí i pro nadcházející sezónu podzim/zima 2023. Velký návrat hlásí loga a samozřejmě čím větší tím lepší (mikina REVIEW, 1 899 CZK), nestárnoucí klasikou zůstávají také denimové kousky (kalhoty PIERRE CARDIN, 2 799 CZK) stejně tak vesty, které jsou skvělým doplňkem zejména když už sluníčko tolik nehřeje (RALPH LAUREN, 27 999 CZK).

  • PIERRE CARDIN, 2799 CZK                              
  • REVIEW, 1899 CZK                                 
  • RALPH LAUREN, 27 999 CZK

Oversize kalhoty

Tento ležérní kousek udělá radost nejednomu muži, kterého už nebaví upnuté střihy džínů i podobných typů kalhot. „Oversize“ kalhoty se širokými nohavicemi totiž sází především na pohodlí svých majitelů. Obzvláště oblíbený je model cargo s maxi kapsami v různých provedeních. Pánové mohou sáhnout například po modelu REVIEW (1 899 CZK) v tmavě šedé barvě. 

  • REVIEW, 1899 CZK                                          
  • REVIEW, 2199 CZK

Promyšlená elegance nejen do práce

Několik posledních sezón se na scénu vrací také oblek, tentokrát ale v trochu jiném provedení. Módní návrháři se upínají k elegantnějším siluetám, širším kalhotám, experimentují s asymetrií, s neobvyklými střihy a nebojí se je kombinovat s rolákovými svetry. Celý outfit lze doplnit teniskami a dodat mu tak mladistvý sportovní styl. Příkladem za všechny jsou dokonalé obleky HUGO BOSS.

  • HUGO, 8 499 CZK                      
  • HUGO, 3 799 CZK                             
  • HUGO, 2 799 CZK

Pohodlí nade vše!

Zejména ve volném čase je pohodlí na prvním místě Opět se dostává pozornosti kouskům které plní nejen svoji funkci, ale také své nositele hýčkají hřejivými materiály typu vlna či kašmír a oversize střihy.

  • HUGO, 2 799 CZK                       
  • RALPH LAUREN, 5 299 CZK                       
  • TOMMY JEANS PLUS, 5 499 CZK

ANSON’S, obchod s pánskou módou, který patří do skupiny Peek & Cloppenburg, naleznete v nákupním centru Westfield Chodov a Arkády Pankrác.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
462 x [15%]
Aperol spritz
267 x [9%]
Cuba Libre
280 x [9%]
Piňa Colada
268 x [9%]
Daiquiri
269 x [9%]
Margarita
369 x [12%]
Cosmopolitan
285 x [9%]
Mai-Tai
293 x [10%]
Whiskey sour
263 x [9%]
Pisco sour
274 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3030

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru