Miroslava Etzlera pojí s loňskou vítězkou Anděla mezi zdravotníky velké přátelství

Herec s podmanivým hlasem Miroslav Etzler byl na finále projektu Anděl mezi zdravotníky loni poprvé a soutěž ho tak nadchla, že letos neváhal a opět zasedl do poroty. Vloni byl patronem MUDr. Marty Vachové, která v soutěži zvítězila a od té doby je pojí vzácné přátelství.

„S paní doktorkou Vachovou jsme se během roku několikrát viděli. Marta byla několikrát v divadle na představení, byla také na několika premiérách. Když jsme hráli v Teplicích, kde Marta pracuje, nechyběla v hledišti. Takže se stýkáme. Ona je nejenom nesmírně kvalitní a špičkový lékař, ale také strašně fajn člověk. Anděl mezi zdravotníky mě obohatil také tím, že jsem potkat tuhle fantastickou ženskou,“ usmíval se Miroslav Etzler.

Pro vítězku letošního ročníku zdravotní sestru Janu Hladíkovou měl Miroslav Etzler jedno přání. „Popřál bych jí respekt a slušnost od lidí, kterým pomáhá. Protože sám jsem na poměrně těžkém oddělení zažil, že existují pacienti, kteří si péče zdravotníků neváží. Jsou mnohdy sprostí, vulgární či netaktní k lidem, kteří se o ně starají,“ uvedl herec.

O svoje zdraví se Miroslav Etzler snaží pečovat. Má k tomu velký důvod, kterému je už 5 let. „Já jsem pro moje zdraví nikdy moc nedělal a nyní se to projevuje. Až teprve, když se mi narodil syn, jsem hodně věcí změnil. Hodně chodím, běhat už nemohu, protože mám zničené nohy. Snažím se dělat vše proto, abych lékařům vrátil vše, co do mne investovali,“ říká Miroslav Etzler.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
270 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
272 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
297 x [10%]
Whiskey sour
267 x [9%]
Pisco sour
278 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3067

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru