Prague Marriott Hotel je hrdým partnerem nové české detektivky Němá tajemství

Již tento týden vstupuje do kin nový český film Němá tajemství. Moderní lovestory s kriminální zápletkou byla natočena podle scénáře renomované autorky Alice Nellis a v hlavních rolích se představí Marián Mitaš a Jana Plodková.

Hrdým partnerem této filmové události je Prague Marriott Hotel. „Podpora zajímavých projektů a talentovaných umělců na domácí kulturní scéně je jednou z našich dlouhodobých priorit. Jsme velice rádi, že jsme měli možnost partnersky podpořit právě tento unikátní snímek, který nabízí nejen napínavou filmovou podívanou, ale zároveň upozorňuje veřejnost na málo známou, přesto poměrně rozšířenou poruchu mozku zvanou afázie, kterou trpí hlavní hrdina filmu,“ uvedl Štěpán Malý, obchodní a marketingový ředitel pražského hotelu Marriott.  „Bylo nám velkým potěšením přivítat u nás v hotelu právě představitele hlavního hrdiny Mariána Mitaše, a poskytnout mu potřebné zázemí pro přípravu na takto náročnou roli, která obnášela mimo jiné intenzivní fyzický trénink a speciální dietu,“ dodává Malý.

Scénář filmu, který téměř rok připravovala Alice Nellis, se točí kolem veterináře Martina (Mariána Mitaše), který po těžkém úrazu přijde o možnost komunikovat se světem. Kolem ale zůstaly všechny důležité ženy jeho života: manželka Erika (Jana Plodková), maminka Dana (Milena Steinmasslová) a koňařka Jana (Magdalena Borová), jejíž kůň zranění způsobil. Právě tyto tři ženy vyprávějí Martinův příběh. Každá má však svou verzi událostí. Hlavní postava Martin zemře a o případ se začnou zajímat policejní vyšetřovatelé Peřina (Igor Chmela) a Forejt (Jan Révai). V neobvyklém vztahovém krimi režiséra Tomáše Mašína, jehož uhrančivá obrazová složka, stejně jako v předchozích jeho filmech, prozrazuje vášeň tvůrce pro fotografii a provokuje pozornost vnímavého diváka. Řada bezvýznamných detailů vrhá tlumené světlo na samotný zločin a jeho motivy. Postupně se odkrývají skrytá tajemství, staré křivdy, traumata a překvapivé lži. V intimním příběhu vede režisér diváka intenzivní cestou hlavního hrdiny a ženského trojúhelníku v jeho životě.

 

Prague Marriott Hotel se nachází v centru hlavního města v docházkové vzdálenosti od nejznámějších historických památek a oblíbených nákupních center. Nově zrekonstruovaný hotel nabízí moderně zařízené, prostorné pokoje a luxusní apartmá. Součástí rekonstrukce je také nový koncept restaurace The Artisan s otevřenou kuchyní, která se zaměřuje na moderní české pokrmy ze sezónních produktů od lokálních farmářů. Opravdovým kulinářským zážitkem jsou nedělní brunche pro celou rodinu. V rámci hotelu jsou k dispozici i moderní konferenční prostory, fitness či garáž pro 400 aut. Prague Marriott hotel partnersky podporuje celou řadu významných kulturních a sportovních akcí v ČR.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
370 x [13%]
Aperol spritz
260 x [9%]
Cuba Libre
271 x [9%]
Piňa Colada
260 x [9%]
Daiquiri
262 x [9%]
Margarita
361 x [13%]
Cosmopolitan
278 x [10%]
Mai-Tai
286 x [10%]
Whiskey sour
257 x [9%]
Pisco sour
268 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2873

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru