Moderní životní styl je zabiják sexu!

Máte strach, že všichni ostatní mají více sexu než vy? Není divu, vždyť průměrné množství sexu neustále klesá. Méně než polovina lidí má sex jednou týdně.

Nejnovější výzkum ve Velké Británii, který analyzoval sesbíraná data 34 000 mužů a žen žijících v manželství či s partnerem, potvrdil strmý pokles sexuální aktivity po 25. roce života. Je to skupina mužů a žen, která po založení svých rodin často bojuje s péčí o děti, prací a odpovědností vůči rodičům, kteří stárnou. Tento významný pokles odborníci vidí i v tempu moderního života. Nemusíte ale zoufat! Singles nebo partneři v současnosti mohou využít nové moderní způsoby, jak znovu „oživit” sexuální život. Pokud nepatříte mezi ty, kteří střídají partnery nebo milence jako ponožky, máte možnost navštívit některý z ověřených a diskrétních sexshopů prodávajících erotické pomůcky pro muže nebo ženy a nakoupit přesně dle vašich potřeb a touhy. Nejednomu páru právě erotické pomůcky, jako například vibrátor, zachránily vyhasínající vztah!

Moderní sexshopy nabízí stovky nejrůznějšího zboží. Nejvyhledávanější erotickou pomůckou jsou stále vibrátory. Před pár desetiletími by vlastnictví jakékoliv erotické pomůcky nepřiznala téměř žádná žena, ale ani muž. Dnes je to spíše opačně.

Je jen na vás jestli nakoupíte v kamenném obchodě nebo přes on-line sexshop. Většina sexshopů k nabídce poskytuje kompletní informace, popisy a recenze

produktů. Nákup je tedy pohodlný a jednoduchý. Tak na co ještě čekáte?

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
348 x [13%]
Aperol spritz
241 x [9%]
Cuba Libre
255 x [10%]
Piňa Colada
241 x [9%]
Daiquiri
246 x [9%]
Margarita
345 x [13%]
Cosmopolitan
262 x [10%]
Mai-Tai
226 x [9%]
Whiskey sour
239 x [9%]
Pisco sour
249 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2652

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru