Nahrávám...


SaSaZu opět potěší festivalové hosty - milovníky kreativní asijské kuchyně

Oblíbená restaurace SaSaZu otevře v rámci Mezinárodního filmového festivalu Karlovy Vary již počtvrté svou pop up restauraci přímo v centru Karlových Varů. V hotelu Quisisana Palace si tak na své přijdou všichni milovníci moderní asijské kuchyně.

Výrazný a osobitý rukopis šéfkuchaře Andyho Tana bude i zde poznat u každého pokrmu.  Speciálně připravené menu, které se skládá z největších stálic pražského SaSaZu, nabídne například populární salát ze zelené papáji Thai Papaya Salad, Kokosovo-kukřičnou polévku se skleněnými nudlemi a kuřetem, krevetové rolky Bang Chang Shrimps nebo SaSa Crispy Roll s tuňákem, lososem a omáčkou z černého sezamu. Mezi hlavními jídly se objeví například kuřecí maso na červeném kari s hráškovými lusky, lilkem a kari-kokosovou omáčkou, Singapurské jehněčí s koriandrem, sušenými rajčaty a indickým naan chlebem, Hanojské krevety připravené v tempuře s dýní, cibulí, dashi-jogurtovou omáčkou nebo hovězí SaSaZu Fillet se smržovou omáčkou. Jako sladkou tečku bude možné zvolit například kokosové tiramisu nebo jasmínové či sezamové créme brulée. Každý den bude také pro hosty připravena denní specialita. SaSaZu pop-up má také pro hosty připravenou širokou nabídku oblíbených alkoholických i nealkoholických nápojů a kvalitních vín.

S Andyho pomocí se tak i v Karlových Varech ponoříme do autentických chutí a vůní asijského kontinentu a poznáme nečekané a báječné kombinace, které jeho kuchyně nabízí. V souladu s jeho hlavním cílem tak pomyslně procestujeme opravdovou Asii s jejími neopakovatelnými barevnými a chuťovými kombinace, naservírovanou ve stylu prvotřídní evropské restaurace. A to vše v atmosféře mezinárodního filmového festivalu. Pro ty, kteří se na festival nechystají, bude samozřejmě otevřeno v pražském SaSaZu, a tak si mohou dopřát svá oblíbená jídla ve známém prostředí.

SaSaZu pop up restaurace v Quisisana Palace bude otevřena po celé trvání festivalu, tedy od 28. června do 6. července 2019 vždy od 12:00 do 23:00. Kromě interiéru restaurace budou mít hosté možnost využít i venkovní zahrádku. Rezervace je možné vytvořit přes online rezervační systém SaSaZu. ( red. poznámka: platí pro K.V.)

SaSaZu pop up v Karlových Varech jako vždy nabídne návštěvníkům nečekaný a autentický smyslový zážitek, který potěší nejen jejich chuťové pohárky, ale díky kreativnímu designu jednotlivých pokrmů a jejich citlivě vybrané barevné kombinaci přináší také požitek vizuální.

-bh-

CHOCOLAND

BLOG: PARAEVROPSKÁ CESTA
Jsem novinářka, sociálně-právní poradce, lektorka, psychoterapeutka, máma, kamarádka, ale nikdy jsem nebyla cestovatelka. Cestování vždy bylo bohužel na samém okraji mého žebříčku aktivit, bylo prostě zbytné. Přišel čas to změnit! Cestuji podle finančních možností, ale zážitky se koupit nedají, ty fakt musíte zažít a nepozřebujete nijak velký rozpočet, podstatné je si to užít!
Rozhodla jsem se, že navštívím všechna hlavní města zemí, která leží v Evropě, to byl původní plán. Nakonec jsem se rozhodla, že do projektu zařadím všechny své cesty po světě, i ty do Brna... Svůj tříletý projekt jsem nazvala PARAEVROPSKÁ CESTA a odstartovala jsem ho 21. 3. cestou do Vídně, ale dnes už vím, že překročím i hranice staré dobré Evropy. 

Historicky mám za sebou návštěvu Pažíže, Bruselu, v loňském roce jsem se s mojí Zuz vydala do Dublinu (tedy ono to bylo naopak), navštívila jsem  Bratislavu a opět s mojí Zuz jsme prošly Andalusii a byly jsme také ve Varšavě a opakovaně se vyskytuji v Brně. 

Víte kolik leží v Evropě zemí? 

Lenka Žáčková

HIMALYO
ŠTĚSTÍ PŘEJE PŘIPRAVENÝM
Anketa

NA CO SI VŽDY SI VŽDY UDĚLÁTE ČAS?

Na kávičku
20 x [11%]
Na cigárko
22 x [12%]
Na rodinu
16 x [8%]
Na kamarády
21 x [11%]
Na nákupy
17 x [9%]
Na své koníčky
22 x [12%]
Na odpočinek
21 x [11%]
Na cestování
19 x [10%]
Na uklízení
17 x [9%]
Na návštěvu občerstvovacího zařízení
15 x [8%]

Celkem hlasovalo : 190

O BOURBONU
  • Musí být vypálen na území USA 
  • Musí být vyroben ze směsi obilovin, kdy jej od 51 % do 79 % musí tvořit kukuřice
  • Minimální doba zrání jsou dva roky
  • Voda v Kentucky, která se používá při výrobě bourbonu, je považována za nejsladší na světě
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • V Kentucky zraje více sudů, než zde žije obyvatel 
  • Musí zrát v nových vypálených sudech z Bílého dubu 
AKTUALITY
JDI nahoru