Zdravé mlsání pro vaše domácí mazlíčky

Stalo se již samozřejmostí, že svým domácím mazlíčkům dopřáváme stejnou péči jako samy sobě a svým nejbližším. Přesně na to myslí i estonská značka Green World Solutions, která kombinuje moderní biotechnologie s moudrem tradiční přírodní medicíny a nabízí tak řadu přípravků z prvotřídních přírodních surovin, které vašim zvířecím kamarádům pomohou s lepším trávením, celkově posílí imunitu, dodají energii a zvednou náladu.

Black Balance – doplňkové krmivo po koně a koníky

S trávením dnes bojuje kdekdo a koně ani poníci nejsou výjimkou. Zatímco dříve spřádali důležité mikroživiny v divoké přírodě, dnes jim díky domestikaci tyto látky téměř chybí. Nevadí, tyhle malé chutné sušenky si nejen zamilují, ale navíc jim dopomohou i k lepšími mikrobiomu. Jsou nabité vysokou koncentrací mikroživin prebiotik, minerálů, antioxidantů a kyseliny fulvové, které prospívají střevnímu traktu a zlepšují mikrobiom. Zároveň však z těla odstraňují škodlivé látky, díky čemuž ulehčují zvířecímu organismu a urychlují trávení. Ocení je koně i poníci všech věkových kategoriií ti, kteří se potýkají s nějakým žaludečním neduhem i zdraví, jako prevenci.

https://www.systers.bio/black-stuff-black-balanc-doplnkove-krmivo-pro-kone-a-poniky--90-ks-/

Cena: 1590 Kč

 

Black Balance – doplňkově krmivo pro psy

Má váš pejsek rozhozené zažívání, páchne mu z tlamičky a špatně tráví? Pak určitě víte, že se to projeví i na jeho náladě. Bývá unavený, bez energie a občas nevrlý či úzkostný? Se všemi těmito problémy si poradí sušenky Black Balance. Snadno si najdou místo v jejich jídelníčku, třeba místo piškotů, jako motivační pamlsek při tréninku, malá odměna nebo při zdravotních problémech. Najdete v nich vysokou koncentraci mikroživin, prebiotik i antioxidantů. Vašeho pejska tak zásobí obrovským množstvím kyseliny fulvové, stopovými prvky a minerály v biologicky skvěle využitelné formě, které z těla naopak odpraví škodlivé látky a těžké kovy. Při pravidelném používání bude pejsek veselejší, hravější, bez úzkostného štěkání i odéru z tlamičky. Zamilují si je psy všech věkových kategorií.

https://www.systers.bio/black-stuff-black-balanc-doplnkove-krmivo-pro-psy--30-ks-/

Cena: 650 Kč

Kdo je Systers

Systers je portál, který propojuje ženské zdraví, moudrost našich babiček, vědecké poznatky, nejnovější technologie a biohacking. Kromě unikátních produktů je tu také magazín plný zajímavých informací a seznam eventů, které komunita Systers pravidelně pořádá. ”Společně jdeme cestou sebepoznání a holistického přístupu ke zdraví," říká o portálu jeho zakladatelka Veronika Allister s tím, že možnosti každého z nás jsou bezbřehé.

https://www.systers.bio

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
474 x [15%]
Aperol spritz
277 x [9%]
Cuba Libre
293 x [9%]
Piňa Colada
278 x [9%]
Daiquiri
278 x [9%]
Margarita
380 x [12%]
Cosmopolitan
295 x [9%]
Mai-Tai
303 x [10%]
Whiskey sour
274 x [9%]
Pisco sour
284 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3136

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru