Herec a zpěvák Petr H. Batěk pustil do světa nový klip

Tandem v podání herce a zpěváka Petra H. Baťka a mladičké režisérky Evy Toulové přichází s novinkou. Tou je nový videoklip s příznačným názvem Nejsem sám, který v hlavní roli s hercem Václavem Upírem Krejčím odjeli natáčet až do západočeského Jáchymova.

Dobrá věc se nakonec podařila a klip je na světě. Největší radost z toho má sám autor hudby a textu Petr H. Batěk. „Líbí se mi, když se práce různých osobností propojí a vznikne tak jednotné dílo. To se stalo i v případě videoklipu Nejsem sám. Všichni, kdo na tomto projektu pracovali, jsou mí přátelé a spolupracuji s nimi velmi rád,“ říká zpěvák.

Sám v tom tedy Batěk rozhodně nebyl, hlavní roli si zde vystřihl herec a bavič Václav Upír Krejčí a vše vzniklo pod taktovkou talentové režisérky Evy Toulové. „Když mě Péťa oslovil, hledali jsme lokaci, která bude výjimečná a našli jsme opomíjený ale kouzelný Jáchymov. Kromě kreativního a vtipného Upíra Krejčího v hlavni roli, jsem byla nadšená se zapojeni se místních obyvatel, kteří se zdatně ztvárnili vedlejší postavy. Jsem ráda, že se upřímné nadšení a optimistická energie celého města podepsala i na pozitivním výsledku celého videoklipu,“ pochvaluje si spolupráci sama režisérka.

Všichni, kdo se na práci podíleli mají z klipu radost, a to je to nejdůležitější. „Samozřejmě že pokaždé je co vylepšovat, ale snažím se brát věci, tak jak jsou. Studiové audio práce i natáčení videoklipu jsem si užil a myslím, že jsem rozhodně nebyl sám. Takže když to shrnu, jsem spokojený,“ dodává závěrem Batěk.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
270 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
272 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
297 x [10%]
Whiskey sour
267 x [9%]
Pisco sour
278 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3067

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru