Muž roku František Knobloch jezdí předpisově, ale pokutu už platil…

Muž roku 2023 František Knobloch dostal pokutu, ale přetrvává v něm pocit neviny. To je přesvědčení většiny hříšníků... Pokutu však zaplatil bez protestů hned na místě. Přiznal při přebírání své hlavní ceny, vozu Toyota Proace City, v showroomu Autostyl Trutnov.

„Jel jsem na padesátce rychlostí 69 km/h. Jsem v tom trochu nevinně. Vjezd do Berouna je strmý a hned za zatáčkou je radar. A navíc jsme trošku spěchali, protože jsem vezl kámoše na vlak. Pokuta nebyla vysoká, vyřešili jsme to na místě a body mi dopraváci také nevzali,“ přiznal sympatický František, ale jinak prý jezdí předpisově.

Skoro dvoumetrový beachvolejbalový reprezentant si prostorné auto pochvaloval. Stejně dobře rostlí spoluhráči se do něj prý pohodlně usadí i v vzadu, kde je hodně prostoru také pro sportovní potřeby. „Jsme zvyklý na automatickou převodovku a tohle je manuál. Musím si dát pár tréninkových jízd. Nejsem blázen do aut, beru je jen jako dopravní prostředek. Denně se autem dopravím na okraj Prahy a dál pokračuji MHD. Šetřím peníze, životní prostředí i čas,“ říká František. Plánuje, že autem od Autostylu Trutnov bude jezdit po republice na turnaje.

Auto Muži roku předávala společně s majitelem Janem Kranátem i moderátorka Lenka Špillarová. Ta začala aktivně jezdit před dvěma roky a dnes autem od Autostylu jezdí jako „drak“. Také moderátorku primáckého Nového dne pokuty nemíjí. „Třeba občas zapomenu zaplatit parkování nebo jsem zaparkovala blízko přechodu. Vím, že jsem jednou zazmatkovala a jela na červenou, naštěstí nic nejelo. Ale jinak jsem vzorný řidič,“ prozradila na sebe Lenka Špillarová, která se po prázdninové přestávce vrátila k rannímu vysílání na Primě. Opětovné vstávání ve 4 hodiny je kruté. „Na ranní stávání se zvyknout nedá. Jak mám rozhozený biorytmus, jsem z toho úplně vyřízená. Nemůžu za to. Vrátila jsem se sice k rannímu vysílání, ale uvidím, co bude dál.“

 „Toyota Proace City je pro užitkové vlastnosti jedinečný vůz. Zajímá nás, jaké s ním bude mít Muž roku zážitky a těšíme se, jak o tom bude psát. Pokud jsou jeho kamarádi výšky kolem dvou metrů, do tohoto modelu se pohodlně vejdou. Jsme dlouhodobí partneři soutěže Muž roku. Není to soutěž jen fitnessáků, ale také inteligentních a perspektivních mužů. I program finálového večera je čím dál tím lepší, pestřejší. Pro soutěžící je to škola života a zážitek. Do takové soutěže se s Autostylem vždycky rádi zapojíme,“ potvrzuje Jan Kranát.

Letošní ročník soutěže Muž roku předáním hlavní ceny vítězi rozhodně nekončí. „Finalisté se sice vrátili do škol a zaměstnání, ale ocenění muži se postupně rozjedou na světové soutěže mužské krásy a budeme se těšit, že přivezou ocenění. A pak už přemýšlím o soutěži pro příští rok,“ uvedl president soutěže David Novotný a připomněl, že to bude ročník výroční. Soutěž Muž roku oslaví 25. výročí trvání.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
465 x [15%]
Aperol spritz
270 x [9%]
Cuba Libre
285 x [9%]
Piňa Colada
272 x [9%]
Daiquiri
273 x [9%]
Margarita
372 x [12%]
Cosmopolitan
288 x [9%]
Mai-Tai
297 x [10%]
Whiskey sour
267 x [9%]
Pisco sour
278 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3067

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru