Klip influencerů Neboj se říct vyhrál Kiss parádu!

V prvorepublikové Vile Barrandov byl představen projekt Neboj se říct, který jen mile překvapuje! Možná ani jeho autoři nečekali, jak obrovskou lavinu strhnou. Stále se hlásí nové firmy a další osobnosti, co chtějí dobrou věc podpořit. A co víc, průvodní píseň Neboj se říct vyhrála prestižní hitparádu rádia Kiss!

Sebevraždy mladých lidí, strach mluvit o svých problémech, šikana, ale i kyberšikana a další trable mladých lidí, to je téma, které není jednoduché otevírat... Producent Honza Gajdoš ve spolupráci s Antonínem Charouzem přišel s jedinečným projektem, který nazvali velmi výstižně - Neboj se říct. Mladí lidé mají šanci své problémy ventilovat, podělit se o ně a také zjistit, že v tom zdaleka nejsou sami. Protože i řada celebrit si v minulost prošla pěkným peklem. Nevěříte? Klikněte 

">zde a dozvíte se více a další osobnosti se lavinovitě hlásí, že by se také chtěli připojit k projektu.

Webové stránky projektu najdete zde

Vznikla také průvodní píseň, kterou si vzali na starost influenceři Mína, Tom Sean, Eso a Dominika Myslivcová. Za několik dní od spuštění už má cca 250 000 tisíc shlédnutí. Nevíte, kde kde ji najít? Klikni 

">zde. A skvěle boduje i v prestižní hitparádě rádia Kiss. Hit Neboj se říct vyhrál hlasování fanoušků a vypadá to, že možná nezůstane u jediného vítězství. Další pokračování hitparády totiž opět vede. Hlasovat a vlastně tak i podpořit skvělý projekt můžete zde. Rovněž v kategorii trendy na YouTube se písnička pohybuje mezi 9. a 16. místem.

Song neboj se říct Dominika Myslivcová a Tom Sean zazpívali take v rámci Prague Fight Night. A poslechnout si je můžete zde: 

">

Foto: Natalie Myslivcová, Štěpán Černý (PFN)

Audioknihy: Já, vrah 2

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
197 x [11%]
Aperol spritz
182 x [10%]
Cuba Libre
189 x [10%]
Piňa Colada
181 x [10%]
Daiquiri
183 x [10%]
Margarita
186 x [10%]
Cosmopolitan
200 x [11%]
Mai-Tai
164 x [9%]
Whiskey sour
182 x [10%]
Pisco sour
189 x [10%]

Celkem hlasovalo : 1853

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru