Česká tradice s francouzským šarmem

Ochutnejte sladké koláče z pekařství PAUL, jsou nápaditým propojením české a francouzské pekařské tradice. Lahodné koláče proto hlásí návrat! Letos na podzim se řada sladkých plněných koláčů obohatila o další varianty.

Výborné koláče z jemného máslového brioškového těsta jsou bohatě naplněné oblíbenými i netradičními ingrediencemi. Vláčnost a další chuťový rozměr dodává každému z koláčů lahodná směs másla a rumu.

Mandlový krém frangipane skvěle vynikne se šťavnatými borůvkami. Nemůžete se nikdy rozhodnout, jestli je vaším favoritem tvaroh nebo povidla? Už nemusíte – spojili jsme pro Vás nejoblíbenější klasické náplně na jednom koláči. A do třetice všeho dobrého – už naše babičky věděli, že kombinace máku se sladkými švestkami je prostě dokonalá. Souhlasíte?

Na koláčích si pochutnáte k snídani i k odpolední kávě. Potěšte kamarádku nebo třeba kolegyni, protože koláče PAUL jsou ve velikosti tak akorát pro dva. A co je lepšího, než se o voňavou dobrotu rozdělit s někým, na kom nám záleží?

      e-shop: shop.paul-cz.com

PENNY má nové plyšáky

Pro chuť i pro zdraví

Revalid Skin Care

Anketa

Které jméno podle vás nejvíce rezonuje mezi návrháři?

Zoltán Tóth
160 x [10%]
Josefína Bakošová
138 x [8%]
Dominik Navrátil
371 x [22%]
Machač
140 x [8%]
Iveta Řádková
122 x [7%]
Lucie Marim
136 x [8%]
Luděk Šmehlík
149 x [9%]
Klára Nademlýnská
148 x [9%]
Beáta Rajská
146 x [9%]
Miroslav Michael Knot
156 x [9%]

Celkem hlasovalo : 1666

POČASÍ
BLOG/ČEK

„Náš strážný anděl se občas nemůže dívat na to, jak se ničíme, a tak nás zastaví docela drastickým způsobem. Někdy zpomalí či přímo zastaví naše fyzické tělo úrazem, který nám nedovolí konat. Jindy nám uštědří zradu přátel, abychom nešli vstříc po jejich boku vlastní zkáze!“
Lenka Žáčková

Facebook

JDI nahoru