I vy můžete pomoci, a ještě se u toho skvěle bavit na plese v Brtnici

Nadační fond Šťastná hvězda není jen formální uskupení lidí, ale velmi aktivní nezisková organizace, která si rozhodně zaslouží vaši pozornost. Jejím posláním je finanční i materiální pomoc nemocným dětem a jejich rodinám. Snaží se ze všech sil pomáhat malým pacientům s onkologickým onemocněním, s cystickou fibrózou a dětem po mozkové obrně. Má také velký podíl na integraci dospívajících s vážným postižením pohybového aparátu, kteří jsou odkázání na vozík.

Finanční prostředky je stále těžší a těžší získávat, ale zakladatelka a předsedkyně správní rady Alena Skovajsová společně s ředitelkou nadačního fondu Lucií Doležalovou nic nevzdávají a spojily příjemné s prospěšným, a tak se už dnes můžete těšit na Charitativní ples, který nese slibný název: „HVĚZDNÝ VEČER“ a hvězdný večer to skutečně bude. Svojí účastí Nadační fond Šťastná hvězda a samotný ples podpoří významní hosté a umělci mezi kterými nebude chybět světově uznávaný operní pěvec Štefan Margita, vystoupí také houslový virtuos Jaroslav Svěcený, zpěvák s nezaměnitelným hlasem Petr Kolář, saxofonista a klarinetista Felix Slováček jr. a velmi nadějná zpěvačka  Olinka Rumlová. K tanci i poslechu bude hrát kapela Jarda band a cimbálová muzika RATHAN. Moderace se ujme Monika Trávníčková a Milan Řezníček.

Charitativní ples „HVĚZDNÝ VEČER“  se koná 25. listopadu 2023 od 20.00 hodin v KD Brtnice.

Výtěžek bude věnován dětem s dětskou mozkovou obrnou.

Vstupné v předprodeji: 690,- Kč, na místě 750,- Kč. Cena zahrnuje welcome drink a malé občerstvení na stolech. Vstupenky můžete zakoupit v Kavárně Ve Výloze Brtnice nebo cestou SMSTicket. Vstupenky jsou  slosovatelné a těšit se můžete i na tombolu.

Charitativní ples se koná za podpory města Brtnice.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
476 x [15%]
Aperol spritz
280 x [9%]
Cuba Libre
297 x [9%]
Piňa Colada
280 x [9%]
Daiquiri
280 x [9%]
Margarita
384 x [12%]
Cosmopolitan
298 x [9%]
Mai-Tai
305 x [10%]
Whiskey sour
278 x [9%]
Pisco sour
286 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3164

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru