Domů Knihy

Christie Goodwinová: Ed Sheeran před objektivem

Anglický zpěvák a textař s irskými kořeny Ed Sheeran je bez diskuzí jedničkou světové hudební scény. Ve svých 28 letech je nejpopulárnějším zpěvákem současnosti. Působí však skromně a s opravdovostí v srdci, která chybí i světovým interpretům!. Na svém kontě má čtyři trofeje Grammy a dokonce i  Řád britského impéria za činnost v oblasti hudby a charity, ale co tomu všemu předcházelo? O tom už více v nové knize, která vyšla v těchto dnech.

Když Christie Goodwinová Eda poprvé potkala, nebyl ještě známý a neměl ani nahrávací smlouvu – byl to jen mladý pouliční zpěvák, který se pokoušel prorazit. Něco ji na něm však zaujalo. Rozhodla se, že ho zdarma nafotí, aby mu pomohla při cestě vzhůru. To byl začátek desetileté spolupráce, během níž se jejich cesty několikrát protnuly. Ed se mezitím stal jednou z největších hudebních hvězd planety – a z množství snímků, které za toto období Chris měla šanci v nejrůznějších koncertních sálech i halách vyfotit, vznikla i tato neobyčejná publikace. Najdete v ní dosud nezveřejněné fotografie a historky, doplněné o předmluvu a komentáře Edova otce Johna Sheerana. Je to důvěrný pohled na Eda Sheerana zblízka. Životní příběh známého zpěváka v dosud nepublikovaných fotografiích.

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
361 x [13%]
Aperol spritz
253 x [9%]
Cuba Libre
266 x [9%]
Piňa Colada
253 x [9%]
Daiquiri
258 x [9%]
Margarita
356 x [13%]
Cosmopolitan
273 x [10%]
Mai-Tai
279 x [10%]
Whiskey sour
250 x [9%]
Pisco sour
261 x [9%]

Celkem hlasovalo : 2810

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru