Nejvýraznější módní trendy 70. let se vrací

Podzim hraje všemi barvami, ale už jen v tlumených odstínech, ale Deichmann se toho nebojí a mezi sezónní stálice zařadil i několik poutavých extravagantních novinek. Doplňte svůj botník o designově zajímavé kousky, na které si netroufne každý. Jedním z nejvýraznějších trendů sezóny je obuv inspirovaná módou 70. let. Podlehnete jí také?

Nabídka retro modelů je v kolekci Deichmann opravdu široká. Společným jmenovatelem jsou výrazné platformy, vysoké blokové podpatky, hranaté tvary a celkový masívní dojem. Mokasíny, lodičky, nízké kozačky nebo Chelsea obuv? Ze stylově rozmanitých kousků si vybere každá milovnice poutavé obuvi.

Různorodé je i barevné a materiálové provedení těchto modelů. V kolekci najdete jak matné kousky v imitaci kůže a semiše, tak nepřehlédnutelnou třpytivou obuv v metalickém vzhledu. Výjimkou není ani opravdu vysoký lesk.

V barevném spektru se střídá umírněnost s extravagancí. Na jedné stojí straně černá klasika, na druhé lesklé odstíny stříbrného kovu, neutrální béžové tóny zase kontrastují s temně fialovou, lahvově zelenou i výraznými sytými barvami. Je pouze na vás, na jaký model z podzimní kolekce obuvi a doplňků vsadíte. Jedno je ale jisté – pohledům kolemjdoucích se rozhodně nevyhnete!

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
475 x [15%]
Aperol spritz
279 x [9%]
Cuba Libre
296 x [9%]
Piňa Colada
279 x [9%]
Daiquiri
279 x [9%]
Margarita
383 x [12%]
Cosmopolitan
297 x [9%]
Mai-Tai
304 x [10%]
Whiskey sour
277 x [9%]
Pisco sour
285 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3154

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru