Fatty Pillow si na D1 připravoval hamburgery!!!

Youtuber Fatty Pillow je bavič každým coulem, bez okolků si udělá ze sebe kdekoli srandu a nebylo tomu jinak ani při natáčení videa pro festival Life!. Do předních řad se však letos příliš nehrnul, ale do natáčení dal maximum. Věřte nebo ne poprask na D1, kde se klip natáčel, ho nijak zvlášť nerozhodil. V nekonečné koloně si v klidu otevřel kufr svého auta a už připravoval jeden hamburger za druhým se slovy: „Líbí se mi to, že je to uvolněný, že je to free,“ pozor a kamera tento kousek pro vás zaznamenala…

Tento mladý muž je nepřehlédnutelný, všude je ho hned plno. O hlavní roli nebojoval, spokojil se jen s vedlejší a do svých úkolů se vrhal s nadšením a naplno si užíval skvělou atmosféru. „Vždycky je to šílenost,“ směje se Fatty Pillow a slibuje, že v Brně své příznivce nezklame. Překvapí své fanoušky na Life! něčím novým, nač se mohou těšit? „Zase klasika, svoje energie, radost z nich a třeba o pět kilo míň tuku. Max,“ slibuje bavič, který prý dopředu nikdy příliš nepřemýšlí, co bude a rozjede to vždy podle toho, jak se na daném místě cítí.

A my ještě prozradíme, přímo z natáčení, že se velmi skamarádil s hercem a dabérem Michalem Holánem a už na D1 natáčeli svůj první společný vlog a jistě nezůstane jen u něho.

Audioknihy: Vila v Itálii

Prací papírky

Dětská kosmetika

Anketa
BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru