Vánoční kouzlo můžete najít v šálku čaje

Sychravé počasí si přímo říká o šálek čaje. Co si třeba dát takový, který navozuje atmosféru Vánoc?

Hřejivé chutě Vánoc

Vynikající čaj je nezbytným společníkem v tomto kouzelném, zimním období. Objevte hřejivý záblesk Vánoc s černými, kořeněnými čaji. Láká vás karamelizovaná hruška, jablko se skořicí nebo výjimečné spojení hřebíčku, skořice a pomerančové kůry? Vsaďte na originální dárkovou kazetu Pickwick Hřejivé chutě a udělejte radost sobě nebo svým blízkým.

Kazeta obsahuje 60 sáčků čajů Pickwick Caramelised Pear, Autumn Storm a Winter Glow, doplněné o designový hrneček. To vše za doporučenou maloobchodní cenu 229,90 Kč.

Vánoční kouzlo v každém šálku

O Vánocích se svět kolem nás mění v pohádkovou krajinu. Za okny si užíváme osvícené ulice zapadané popraškem sněhu a všichni se těšíme na společně strávené chvíle plné radosti a štěstí. A co by Vánoce byly bez teplých nápojů, které nám prohřejí tělo i duši? Kolekce vybraných čajů Pickwick Zimní edice ve stylové plechovce je připravena přinést vám tu správnou dávku pohody i vánočního kouzla. Ochutnejte sladkou jahodu, voňavé švestky s vanilkou a skořicí, šťavnatý pomeranč, citrusy s bezovým květem, karamelizovanou hrušku i mnoho dalších chutí. Dopřejte si chvíle klidu sami pro sebe nebo potěšte někoho ve svém okolí.

Dárkové balení Pickwick Zimní edice obsahuje 9 druhů čajů a celkem 45 sáčků plných jedinečných chutí. To vše za doporučenou maloobchodní cenu 199,90 Kč.

 

Audioknihy: Černé léto

Prací papírky

Klenoty

Anketa

Jaké koktejly máte nejraději vy???

Mojito
459 x [15%]
Aperol spritz
264 x [9%]
Cuba Libre
277 x [9%]
Piňa Colada
263 x [9%]
Daiquiri
266 x [9%]
Margarita
366 x [12%]
Cosmopolitan
283 x [9%]
Mai-Tai
290 x [10%]
Whiskey sour
261 x [9%]
Pisco sour
272 x [9%]

Celkem hlasovalo : 3001

BLOG/ČEK

Svět je opravdu uspěchaný a my chceme, vlastně musíme, to tempo stíhat a bohužel často zapomínáme na to, že nejsme nastavení na každodenní maximální výkon. Krůček od zhroucení či vyhoření je občas většina z nás, ale stačí málo, občas se zastavit a uvědomit si, že to není luxus, ale nezbytnost!

Nastavte si povinně takové dny v každém měsíci! Věřte, že budete spokojenější, šťastnější a vlastně i výkonnější.

Lenka Žáčková

POČASÍ
Facebook

JDI nahoru